18-12-2015, 10:23
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.12.08
|
|
זה בפירוש לא נכון
זו עובדה ידועה ומוגמרת שיש אנשים שהם מהמחנה ה"נכון" שלא תשמע עליהם טיפת ביקורת בתקשורת, אפילו אם הם בעצמם אישית עשו מסריח (ולא רק הנשים שלהם) - דוגמא אחת לפחות שעולה לי כרגע, זה העליהום שלא היה על השיפוצים שמר פרס עשה לבית הנשיא בתקופת נשיאותו - שיפוץ שעלה יותר מ-10 מיליון ש"ח (מה הוא עשה שם בסכום כזה? ברזים מזהב טהור?). הנושא הוזכר בחטף ונקבר מהר מאוד מתחת לשטיח. מה עם חושף השחיתויות הגדול, ח"כ מיקי רוזנטל? מה הוא שומר במרתף שלו? או יותר נכון - האם בכלל המרתף שהוא הוסיף לו לבית הוא חוקי (רמז - הוא לא)?
תאר לך שגדעון סער היה בונה פרגולה בחצר ללא אישור - כמה ימים היינו שומעים על זה בחדשות? אישית אני מהמר על מספר דו-ספרתי.
ולא אמרתי כלום עדיין על שופטים בעליון ומשפחותיהם... שוב, התקשורת שלנו אוהבת לשחוט פרות קדושות, כל עוד הן כמובן מהמחנה הפוליטי הנגדי.
זה שתקרא לי ולטיעונים שלי בשמות וכינויים לא יעלים את העובדה הפשוטה הזו - אתה יכול לטמון את הראש באדמה ולגלגל עיניים כמה שתרצה, אבל אין פשפש אחד במדינה שלא רואה את ההטיה הפוליטית בתקשורת ומבין מדוע שרה נתניהו נרדפת שם יותר מכולם. והיו גם כמובן טיעונים ו"חשיפות" לא מעטות בנוגע לאשת רוה"מ שהתגלו כברווז עיתונאי, כי כשברגע שבתקשורת שלנו יעלו על איזה אייטם בנוגע לשרה הם יראו אדום בעיניים ולא יעצרו לרגע, אפילו לא כדי לבדוק את העובדות - וגם לאחר שהתברר שמה שפורסם הוא שטות מונפצת, לא יעצרו להתנצל אלא ימשיכו לחפש היכן להכות שוב. ראינו זאת היטב בתקופת הבחירות האחרונה.
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"
|
|