לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-12-2015, 23:29
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי רם אדמון שמתחילה ב "ועכשיו צריך מסמך של חוטובלי..."

הגיע הזמן שמשהו יתחיל להסביר לאירופאים, שבקרב המתנחלים יש גידול טבעי, והם מתרבים בדיוק כמו הערבים, ולכן אין טבעי מלהרחיב את ההתנחלויות. הגיעה הזמן להסביר לאירופאים, שאין בין ההתנחלויות לסכסוך דבר. שורשי הסכסוך עתקים הרבה יותר, ההתנחלויות הם רק הסימפטום. הגיעה הזמן להסביר לאירופאים, שגם ביום שיהיה מדינה לפלסטינים, אין הגיון לגרש משם יהודים, ומי שיבחר לעזוב, יעשה זאת.

הגיעה הזמן להתחיל לעשות הסברה כמו שצריך, הגיעה הזמן לבעוט מקרבינו שמאלנים שגרמו לנו נזק עצום בהסברה, שתו, אכלו קוויאר, וזאת בזמן שהערבים ספרו לאירופאים מעשיות, הרבה גורמים אשמים בהסברה הקלוקלת של מדינת ישראל, הממשלות שהזניחו את הנושא, אבל בעיקר חדלי האישים משמאל, שלא רק שלא עשו הסברה, הם הסבו נזק חסר תקדים.

נערך לאחרונה ע"י The_Equivocator בתאריך 03-12-2015 בשעה 23:35.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-12-2015, 00:35

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי רם אדמון שמתחילה ב "מי שעוקב קצת אחרי פעילות משרד..."

אני נותן אפס קרדיט ל"אנשי העולם הגדול", מי שמשקיע יותר בהסברה, יכול לגרום למה שהוא רוצה, מספיק לראות את האנטישמיות בשווייצריה.
ההמון לא מתעניין, ולא מבין כלום, הוא רק יודע מה שהוא שומע אצלו בבית, ושם הוא שומע בעיקר את מה שהערבים רוצים שישמע.

משקעים המון? מהון ביחס למה שמקיעה הצד השני? גם את מה שכן משקעים, צריך להשקיע כמו שצריך, ולא לחלק למקורבים, שבעיקר אוכלים קוויאר(זה לא רק מיוחס לשמאל).
ישראל כשלה בהסברה, קבלה נוקאאוט, חדלי אישים כמו חמוסקי, בימי סטאלין היו עולים על גרדום, ואולי זה באמת מקומם.(לפחות כניסתו נמנע לכאן, כבר משהו).

ולגבי הלתת לעולם מה שהוא רוצה? ובכן, צריך לחפש נפט, ולהתרבות, עד כדי שגדולינו יהיה לכל הפחות 1\5 ממדינות ערב, אולי אז יהיה לנו יותר סיכוי. אם באירופה, הסיכויים נגדינו למן התהתחלה, להתחיל לאבד את הציבור באמריקה, זה לא פחות מפשע.

נערך לאחרונה ע"י The_Equivocator בתאריך 04-12-2015 בשעה 00:42.
ישן 04-12-2015, 12:33

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי רם אדמון שמתחילה ב "ההתייחסות אלינו אינה רק ע"פ..."

בעולם האמתי, מוני-טוקס(זה לא הדבר היחיד, אבל בהחלט יש לזה משקל גדול למדי), ולכן להגיד שלא מתייחסים אלינו בהתאם לגדולינו, זה סוג של להתחבא מתחת לשמיכה, ולא לראות את המציאות כמו שהי. ולכן לאמירה "לתת לעולם את המוצר שהו רוצה", זו אמירה מטופשת, שאני באופן אישי לא מוכן לתת לה יחס רציני, פוליטיקה זה עניין של פשרות, ומשחק בין מה שטוב לנו, ומה שטוב לצד השני.

אני בכוונה נתתי את שוויצריה בתור דוגמה, מדינה שהיסטורית מעולם לא סבלה מאנטישמיות, והייתה בין הראשונות שהעניקו ליהודים יחס שוויוני. היום יש במדינה אנטישמיות חריגה למדי(אתה יכול לקרוא ולהתעניין), זו תופעה שקרתה בעיקר בשל שטיפת המוח מההסברה הערבית, וכישלון טוטלי שלנו בהסברה.
ישן 04-12-2015, 16:36

בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "ולמה מעניין את האירופים שיש בהתנחלויות ריבוי טבעי?"

ולמה זה צריך לעניין אותי, מה חוקי בעני האירופאים, חלק גדול מהאינטרס האירופי, זה להשתיק את הערבים, האינטרסים הביטחוניים של ישראל עומדים הרחק מאחור(וגם הצדק לצורך העניין). אם היינו תמיד עושים מה שטוב בעני האירופאים, כבר מזמן לא הייתה כאן מדינה, ועם זה גם גדולי הדור מימי מפאי יסכימו.("או"ם שמום").

ולעניין, גם לא לכל המלחמות מאז ההכרה באו"ם הסכימו האירופאים, למעשה אנחנו היינו היום בגבולות החלוקה, ללא המלחמות שקרו מאז, אבל בימי מלחמת העצמאות, באירופה אף אחד לא שלח לכאן תגבורת, ואם לא הנשק של ברית המועצות, כבר מזמן לא היינו כאן. אז אפשר להסביר לאירופאים בנימוס, שבעקבות מלחמות, מאז ומעולם יש שינויים דמוגרפיים, כאלה ואחרים, ומועלם נסיגות חד צדדיות לא פתרו אף עימות, ולכן אין לצפות שגם במציאות שלנו, פינוי כמה מאות אלפי אנשים יביא שקט לאזור המדמם הזה. האירופאים לא חייבים לקנות את ההסברה שלך, אבל אתה צריך לדאוג שהמסרים יגיעו להמונים.
ישן 04-12-2015, 17:36

בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "עדיין אני לא מבין מה אתה טוען"

ציטוט:
רוב הממשלות האירופיות יותר פרו ישראליות מאשר הציבור שלהן.

כמה טוב שרובן תלויות בדוד סם.
אני טוען שההסברה הישראלית לא מגיעה לאזרח האירופי הממוצע, ושעניין ההתנחלויות זו צרה קטנה. רבים שם מאמנים שאנחנו פראי אדם, רוצחי תינוקות, ובתכלס מאמנים לכל מה שהסברה הערבית מאכילה אותם, אני טוען שפנוי ההתנחלויות לא רק שלא יפתור הסכסוך, הוא גם לא יעלה את מדד האהדה שלנו בקרב האירופאי הממוצע, ומיד יבואו עשרה דרישות חדשות. (בשיא הכינות, אני חושב שגם אתה לא מאמין שהמציאות היא אחרת).
אני טוען שהרבה לפני שמשהו כאן בכלל שוקל פינוי התנחלויות בכדי לרצות את האירופאים, צריך לטפל בבעיית ההסברה.
ישן 04-12-2015, 19:39

בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "פינוי ההתנחלויות אינו על הפרק כעת."

אני שמח לשמוע שפנוי ההתנחלויות לא עומד על הפרק.. (מה נתן לנו פינוי ההתנחלויות בימי שרון?, האם ריצינו בכך משהו?)
בקרב המתנחלים ישנו ריבוי טבעי, ולכן אין מנוס מאישור של בניה חדשה, בהקשר הזה בשנים האחרונות, ישנם מספר קטן למדי של התרי בניה חדשים, אני לא רואה אותנו פתאום משנים מדניות זו, וזה שמהו אצלנו החליט להעביר מסר לאירופאים, אינני רואה בזה בעיה, המסר הוא שלמרות ההחרמה, אנו רואים בהתנחלויות התנהלות לגיטימית. לא מדובר כאן באיזה פיוז שקפץ לביבי נתניהו(בניגוד למה שאוהבים לפמפם בקשורת), יש יועצים, יש אסטרטגים, ויש ממשלה שצריכה לבחור איזה צעדים לבצע, שום דבר לא נעשה מתוך איזה שגעון רגעי. מדי כמה שנים יש לנו בחירות, ובניגוד למה שצועקים גדולי הדור, על כך "שגנבו להם את המדינה", שכל בוחרי הימין הם מוסתים, ברברים, בעלי מנת משכל של חרגול מצוי(או משהו בסגנון), אנחנו פשוט אנשים שחושבים אחרת, מודעים למה שהולך בעולם, ובסה"כ רוצים שיהיה כאן טוב.

נערך לאחרונה ע"י The_Equivocator בתאריך 04-12-2015 בשעה 19:43.
ישן 04-12-2015, 03:40
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
מדוע לעורר שדים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי phy שמתחילה ב ""ההתנחלויות חוקיות""

עכשיו כל ה"אנטישמים" יעשו הכל על מנת להוכיח את ההיפך.
אינני משפטן ואינני יודע מה בדיוק אומר החוק הבינלאומי במקרה דנן.
למרות הטיעון שלא כבשנו שום מדינה אלא ה"חלפנו" שליטה ירדנית בשליטה ישראלית ולמרות שלא טענו וחבל, שגם בחסות הירדנית לא הוקמה מדינה פלסטינאית - אנחנו בפועל מצרים את חיי הפלסטינאים בשטחים. אנחנו משתלטים על אדמות שהיו בחזקתם ובשימושם ( גם אלו המוגדרות כאדמות מדינה ); אנו מיישבים אזרחים ישראליים ואיננו מונעים מיוזמות התנחלות "פרטית"; איננו מאפשרים לפלסטינאים ל"התרחב" על בסיס הגידול הטבעי שלהם; וכו'.
זה אני מניח, שבמצב הנוכחי לא יעמוד לזכותנו.
החכם בעת הזאת יידום ולא ילבה את האש.
ישן 04-12-2015, 12:26

בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי רם אדמון שמתחילה ב "נזכרתי במה ששמעתי בשידור..."

זו דוגמה מצוינת, איזשהו רב אמר משהו, וזה תופס כותרת ברדיו. זו חדלות אישים של השמאל, זה נקרא אויבים מהעם. מתי בפעם האחרונה שמעת ברדיו, מה אומר אימאם, רגע לפני שהוא משלהב את ההמון במסגד לרצוח ביהודים.

מתי בפעם האחרונה הראו בחדשות את אחד מאלפי הסרטונים המסתים שיוצרו רק בחודשיים האחרונים ברשות?

כאן מדובר באיזה רב זניח, מתי בפעם האחרונה השמיעו את דבריו של המופתי הגדול והמשפיע ביותר בעולם המוסלמי(מקובל ברמה של עובדיה יוסף), אותו האחד קורה ללא הרף דברים שהשתיקה יפה להם, היטלר היה יכול ללמוד ממנו דבר או שנים, אבל ברדיו עוסקים *רק*, במה אמר איזה רב.
ישן 04-12-2015, 19:24

בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי רם אדמון שמתחילה ב "היי...מה הקפיץ אותך ? שום..."

תוכנית רדיו פנימית למאזנים חרדים? מזה אפשר ללמוד אלינו? , אם כך אפשר גם ללמוד הרבה מאוד על העם האמריקאי, אם רק נאזין לתחנות רדיו עבור איזה קהל נוצרי קיצוני, המכנה את השמאל רוצחי תינוקות, או משהו בסגנון, זה לא רציני. מי שרוצה הוכחות מדוע אנחנו כך, או כך, יכול בקלות למצוא ראיות לכאן, או לכאן. מה אתה מציעה לסגור תחנות רדיו עבור חרדים?

כמעט לא שמעתי מהתקשורת אלצינו, כיצד מדברים כלפינו בתקשורת הערבית, איזו הסתה יש, אנטישמיות ברמות בלתי נתפסות, ומחרידות, זה משהו שנחשפתי אליו, כי התעניינתי, וזה נושא מאוד חשוב, ההסתה הזו לא נשארת אצלם בבית, הם דואגים להעביר זאת גם למקומות אחרים, אתה מוזמן להיכנס ולנסות להתדיין בצורה תרבותית ברשתות חברתיות שם, ישנו סיכוי סביר שלא ייתנו לך להוציא מילה, לא הגיוני שלא מדברים על הנושא החשוב הזה בתקשורת, לא הגיוני, ובלתי נתפס שזה מתקבל אצילנו כאן בהבנה, לא הגיוני שארגוני השמאל כאן מנסים לחנך אותנו, ולא מדברים על הנושאים הללו.

לא מבין כיצד הנושא של ההסתה בקרב הפלסטינים, אשר מפמפמים שם לילדים מגיל אפס, שכל יהודי הוא השתן בהתגלמותו, כלל לא נדונה בקרב השמאל(לפחות לא במיינסטרים). תקרא לי בלתי שפוי, אבל אני לא מבין כיצד בכלל אפשרי לדבר על תהליך מדיני במצב הקיים.
ישן 04-12-2015, 23:16
  רם אדמון רם אדמון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.03.15
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "תוכנית רדיו פנימית למאזנים..."

מסכים איתך כי אנחנו עיוורים להרבה דברים,
הבעייתי ביותר מבחינתי הוא אי הבנה של עצמנו [שזה גרוע יותר מאי הבנה של פלסטינים,אירופאים.....וכו'], אי ההבנה משליכה על אורחות חיינו, לי אישית מפריע מאד,יותר מכל דבר אחר,איך דברים מתנהלים סביבי, שבד"כ האחריות הפורמלית לכך היא של הרשויות, אך האשם הגדול הוא כל הציבור שאין לא בעיה עם המתרחש....
נכון, גם בארה"ב יש המוני הזויים, אך זה לא מקל על מה שקורה פה.
ברדיו ישנם תחנות קיקיוניות, שאם אתה מצרף את כולם, מדובר בקהל גדול שיש לו השפעה, תקשיב להם ותדע משהו לאן אנחנו הולכים, מה ששומעים שם הרבה פעמים לא מחמיא לנו,לטעמי.
לא, לא לסגור תחנות,רק אם עוברים על החוק,הסתה וכו'
לגבי תהליך מדיני,אכתוב את הבנאלי,אלו השכנים/אויב שלך,ואיתם אתה צריך לעשות שלום.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:33

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר