כל סרט, שראיתם בקולנוע, ב DVD, ב Blu-ray או במחשב תרשמו כאן.
סרטי פעולה, אימה, קומדיה, רומנטיקה וכו'... יתקבלו בברכה. הכל פרט לסרטי מבוגרים!
כל סדרה שצפיתם בה ב- yes ,hot, צלחת פרטית או דרך המחשב תרשמו כאן.
אין לי זמן פנוי, ולכן אוסיף במה צפיתי החודש יותר מאוחר
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אשכול הסרטים והסדרות לחודש 09 שנת 2015"
הסדרה אמנם עלתה כבר לפני חודש, אבל יצא לי לראות אותה רק עכשיו. 10 פרקים קצרים (20-25 דקות) של זהב טהור - כבר מזמן לא צחקתי ככה מסדרת טלויזיה!
הסדרה מספרת על משבר של האמריקאים במזרח התיכון ופקיסטן, דרך שלוש דמויות מובילות: שר החוץ החרמן והתחמן (טים רובינס ענק), עובד זוטר בשגרירות ארה"ב בפקיסטן (ג'ק בלאק, ההסבר מיותר) וטייס קרב דביל במיוחד על נושאת מטוסים בים ההודי (פאבלו שרייבר, לא מזהים שהוא פורנסטאש מ"כתום זה השחור החדש"). זו קומדיה פוליטית שחורה במיטבה, שצוחקת על כולם: האמריקאים הפוצים, הישראלים הדפוקים, הפקיסטנים הפרימיטיביים ובערך כל עם אחר שאפשר להעליב אותו. עירום אין, קללות והעלבות יש ובשפע, והרבה הרבה הומור קורע ועלילה טובה. גם העובדה שהפרקים יחסית קצרים עובדת לטובת הסדרה, אתה מגיע לסוף הפרק עם הרבה אנרגיה...
בקיצור: מומלץ!
הפקה של HBO, זמין לצפיה בערוץ YesBinge ב-VOD של Yes.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אשכול הסרטים והסדרות לחודש 09 שנת 2015"
יש סרטי אקשן ויש סרטי אקשן, אבל הסרט הזה הוא אחד מ 5 סרטי האקשן הכי טובים שיצא לי לצפות בהם, פשוט וואו!!! ציון של 7.2 מ 10 ב imdb, כאשר אני נותן לו 9 בלי לחשוב פעמיים.
קיאנו ריבס שחקן פשוט נהדר והוא יכול לשחק בכל סוגי הסרטים ולהפוך אותם לסרטים מעולים והוא בהחלט שווה את תלוש השכר הגבוה שלו בניגוד לשחקנים ושחקניות אחרים שמקבלים 20 מיליון דולר לסרט. אם לחצי מהשחקנים בתעשייה הזאת היה את כישרון המשחק שלו או חצי ממנו, רוב הסרטים היו יותר איכותיים.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "John Wick עם קיאנו ריבס - 2014"
יצא שבמקביל יצאו שני סרטים שהדמות הראשית בהם היא היטמן, האחד זה John Wick והשני זה The Equalizer, ומבחינתי, דנזל וושינגטון הוא פשוט משכנע הרבה יותר בתור היטמן. לא קניתי את קיאנו ריבס בתור badass לשניה. מה גם שלפעמים הדיאלוגים בסרט היו די גרועים... היה קטע שהוא אומר: "he took that from me... Killed that from me", ואז עצרתי לרגע ואמרתי, WTF?
עדיין, יש בו כל מיני קטעים די מגניבים, כמו הקטע עם המלון, הבורר ועוד כל מיני קטעים חביבים
דווקא אהבתי את הקטע שהוא אמר לאבא של הבן שהבן לקח לו את הדבר האחרון שהוא אהב ואת הדבר האחרון שאישתו נתנה לו.
הקטע הראשון שאתה מבין איזה סרט זה הולך להיות, זה הקטע בו הבן מביא את הרכב למשחטת הרכב ובעל העסק מבין למי הרכב שייך באמת.
בדקתי ב imdb והציון של שני הסרטים זהה כשלסרט שאתה מדבר עליו "The Equalizer" יש עוד ז'אנר, אבל לא צפיתי בו עדיין. אחרי שיהיה לי זמן לצפות בו, נראה האם הסרט שאתה חושב שיותר טוב באמת עדיף.
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "התוכן של מה שהוא אמר היה בסדר, אבל המילים היו מזעזעות..."
יש לך המון דיבורים בסרט וזה לא נראה כמו badass כאשר ב John Wick יש יותר אקשן ופחות דיבורים ואת קיאנו ריבס כמובן.(יכול לשחק בכל סוג של ז'אנר)
הקטע אקשן היחיד שיש בסרט The Equalizer, קורה בסופר בסוף הסרט אבל חוץ מזה כלום שאפשר לומר וואו.
דנזל וושינגטון כנראה צריך לעבור לז'אנר שמתאים לגילו או לתפקידים אחרים בסרטים מהסוג הזה.
נתקלתי באיזה סרט תיעודי על הנשים הפריזאיות... חשבתי: יופי, הסרט הזה בא לי בזמן טוב, אולי אלמד ממנו דבר או שניים על שיק, טיפוח ויופי, אבל התאכזבתי, הסרט הזה התברר
כאכילת ראש אחת גדולה ומשעממת שעוסקת רק מעט מאוד בנושאים הללו. הדבר היחיד הנחמד שאהבתי בסרט הוא הופעת האורח של הזמר כריסטוף, שאת השיר שלו כמעט כולם מכירים:
סרט מחורבן, לדעתי פחות טוב מהראשון.
בא לי להקיא כבר מכל הסרטי קומיקס בשקל תשעים האלה.
למה התסריט צריך להיות תמיד כזה מחורבן?
למה הם מכוונים רק לקהל יעד של ילדים בני 10 ולא מבוגרים? (כמו שעשו בבאטמן).
5/10 מזל שלא ראיתי את זה בקולנוע.
סרט מחורבן, לדעתי פחות טוב מהראשון.
בא לי להקיא כבר מכל הסרטי קומיקס בשקל תשעים האלה.
למה התסריט צריך להיות תמיד כזה מחורבן?
למה הם מכוונים רק לקהל יעד של ילדים בני 10 ולא מבוגרים? (כמו שעשו בבאטמן).
5/10 מזל שלא ראיתי את זה בקולנוע.
ילדים חננות בני 10
דיי מסכים ... מצד שני יש אקשן לא רע... וטיפה מתח...
לדעתי - 6
"Disconnect" - סרט דרמה חזק שמורכב מכמה סיפורים שונים על החיים בעידן הסמארטפונים, האינטרנט וכיו"ב. בעיקר הכעיס אותי אחד הסיפורים שם... אבל לא רוצה לעשות לכם ספוילר, זה סרט טוב.
למה לוקחים קאסט כזה טוב בחלקו ועושים כזה סרט?
לא נראה לי שהמקור כזה ארוך וכנראה ניסו לסחוט עוד קצת כסף על הסרט הזה. לחבר שני חלקים יחדיו בצורה חכמה ונוחה יותר לקהל, היה עדיף בהחלט...
חצי שעה אני לוקח מהסרט הזה וכל השאר זמן מת
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "ענית לעצמך על השאלה, כדי לסחוט עוד כסף מהסדרה הזו..."
חוץ מהקטע שהם יורים במטוסים/רחפנים אין שם אקשן בכלל, אין עלילה אלא יש לנו דחיה של המשך העלילה. לא יצא לי לראות את חלק ב עדיין, אבל על פי הדברים שלך הוא דומה לראשון.
ראינו סדרות של סרטים יותר מוצלחות שבהן סחטו כסף מהקהל ובזה תסכים איתי?
טוב,
תדמיינו את 2012 רק שבמקום שבהתחלה הם נמלטים עם לימוזינה, כל הסרט הם נמלטים עם מסוק ואז עם סירה.
לסרט יש את אחד התסריטים הכי מפגרים שיצא לי לראות בזמן האחרון, הדבר היחידי שמחזיק את הסרט הם האפקטים, שללא ספק מרהיבים.
העלילה לא קיימת (פשוט יש רעידת אדמה גדולה וכל שניה בניין מתמוטט), אין משחק של הדמויות (מבחינתי כולן נכשלו), ולסיכום - אני שמח שלא צפיתי בחרא הזה בקולנוע (2012 היה לטעמי הרבה יותר טוב).
10\6 (ואני נדיב רק בגלל האפקטים, על המשחק הייתי נותן בערך 10\3).
ביום כיפור הייתה לי שיחה ארוכה ומרתקת עם השותף (כן, אותו אחד ♥) על דת, על אלוהים ועל מה שביניהם, ובמהלך השיחה הוא סיפר לי שמצאו שרידים של תיבת נוח או משהו כזה (נניח..),
אז זה עשה לי חשק לצפות בסרט "המבול" עם ראסל קרואו. סרט מעולה. אהבתי מאוד. ואחלה פסקול.
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "תודה כפרות!
אני עדיין חוכך..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי golani_2
תודה כפרות!
אני עדיין חוכך בדעתי בנושא. פרט הסבר ונמק.
זהירות - ספויילר!
החלק הגרוע ביותר: במקום לעשות הומאז'ים לסצינות קלאסיות מ1 ו2, הם אשכרה עשו מיני רימייקים שלהן, שזה מבחינתי חילול הקודש.
לגבי העלילה עצמה:
אנחנו מקבלים משהו כמו 3,4 טרמינטורים שזה קטע דפוק ממש לדעתי.
בנוסף, במקום להשאיר את כל הקטע של המסע בזמן כפרט שולי בעלילה, זה נהפך פתאום לחלק מרכזי (מה שתמיד נגמר מגוחך וחסר היגיון בכל סרט שעוסק בנושא הנ"ל).
לגבי הדמויות; לא היה אכפת לי בשיט מה יקרה להן.
יש גם כל מיני one liners קיטשים שמנסים להיות מצחיקים בכוח (בניגוד לאלו האגדיים של 2).
אה, ואין בכלל הצטברות של מתח בעלילה.
מה שעשה את 1&, בין היתר,2 לכאלה סרטים גדולים היה המתח הזה של הבריחה ממכונה כמעט בלתי ניתנת להריסה שנדמה שאין שום דרך שניתן להביס אותה, מה שהיה חסר לחלוטין בסרט הנוכחי.
יש עוד, אבל אני עצלן מלכתוב.
הסרט בהחלט לא ברמה של הקודמים.
לא הייתי מגדיר אותו "פח". בוא נאמר, שלמי שהפך לסוג של מעריץ של הסדרה, זו אכזבה רצינית.
כשאני ראיתי אותו, לא ניסיתי לשפוט אותו לפי הקודמים אלא לפי הסרט לכשעצמו.
והוא היה סרט קייצי ומהנה. לא הרבה יותר מזה.
על פי מה רשום פה על ידי יותר מדי אנשים מדובר בקדימון שלא מציג את טיבו האמיתי של הסרט בכלל.
הקדימון נראה יפה דווקא
HEROES חוזרת, העונה מתחילה בפרק של שעה וחצי שמתחיל בסצנה סטייל אקסמן על ניסיון לחיים משותפים של בני אנוש וEVO שמתחיל ונגמר בפיגוע ענק.
המון עלילות נפתחו, מעברים בין עבר להווה, חלק מהשחקנים מהעונות הקודמות מופיעים גם פה.
נראה כהבטחה למלא אקשן ואין סוף עלילות שזורות אחת בשנייה
john reese
אני חושב שהתקדמנו קצת בסוג הטלוויזיה שאנחנו אוהבים מאז שהסדרה המקורית שודרה.
בתגובה להודעה מספר 45 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "עוד לא ראיתי את השני, אבל למה..."
בזמנו לא היו לנו כל כך הרבה סדרות איכותיות זמינות כמו שיש לנו היום. היום, יש כל כך הרבה סדרות איכותיות שעכשיו כל הסדרות שפעם חשבנו שהן טובות, כולן בערך סדרות של רשתות ה-broadcast הגדולות, פשוט נראות זבל.
העלילה נראית מטופשת, יש ערימות של חורים,
זהירות - ספויילר!
ראינו אלף פעם כבר סדרות או סרטים שהגיבור דאג למחוק לעצמו את הזיכרון ודרך זה שהוא מנסה לגלות את מה שהוא שכח מספרים לנו את הסיפור,
השחקנים גרועים, הכל כבר כל כך קלישאתי...
אין לי כוח יותר לסדרות כאלה כשיש לי באמת ערימות של סדרות מעולות לראות.
בתגובה להודעה מספר 46 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "אני חושב שהתקדמנו קצת בסוג הטלוויזיה שאנחנו אוהבים מאז שהסדרה המקורית שודרה."
הבנתי, השאלה מה מחפשים.
מסכים שזה מציק השימוש בנלוז במחקתי לעצמי את הזכרון, מה היה כל כך חשוב לא למחוק
וככה אפשר לפתל את העלילה בלי סוף. השחקנים לא יודע אם יותר גרועים מאחרים והאפקטים לא רעים.
אני לא מחפש יותר מדי איכות פה, מחפש אקשן פשוט בלי יותר מדי דרמות.
ואני מכור לכוחות על, אתן לזה צ'אנס
john reese
סרט מתח בכיכובם של אמילי בלאנט, בניסיו דל טורו וג'וש ברולין, בבימוי Denis Villeneuve וניהול צילום (סינמטוגרפיה) על ידי רוג'ר דיקנס (Roger Deakins) האגדי.
סרט מתח מעולה, עשוי מדהים. הבמאי הזה פשוט יותר איך לעשות סרטים מותחים ולהוציא את הביצועים האופטימליים מהשחקנים שלו. פס הקול מוסיף מתח בצורה ניכרת. הצילום לא פחות ממדהים. בייחוד בולטות הסצינות בלילה וסצינות הקרבות. מבחינתי, הסרט נראה ויזואלית באופן שאפשר לתאר אותו רק באנגלית, Jaw-dropping.
אם אהבתם את הסגנון של הבמאי הזה ב-Prisoners ובא לכם סרט מתח עשוי היטב שמתעסק בקרטלי הסמים המקסיקנים, האכזריות שלהם, מה שהמלחמה בהם דורשת ממתנגדיהם על מנת להצליח לפגוע בהם ומה שזה אומר מבחינה מוסרית, הסרט בהחלט בשבילכם.
9/10.
ציונים נוספים מעניינים:
Chris Stuckmann: A,
לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.
What The Flick: 8.5, 8.5, 8,
Schmoes Know: Kristian: 4.3/5, Mark: 3.6/5,
RottenTomatoes: 92%
בתגובה להודעה מספר 50 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "אחד הדברים הכואבים זה לראות סרט מחורבן עם כוכבים שאתה אוהב."
מחכים לבלוריי ואז אפשר לקפוץ לקטעים עם השחק/נים שאתה אוהב ותמיד אפשר לקפוץ על הקטעים שאינם משהו.
sidney white. יש לי איזה קטע עם סרטי קולג'... והסרט הזה הוא קומדיה רומנטית בנאלית ביותר, יש עוד אלף כמוהו, אבל עדיין - די חמוד.
כמו שתיאר זאת במדויק אחד הגולשים ב-IMDB, "שלגייה ושבעת הגמדים" פוגש את "נקמת היורמים".