30-07-2015, 21:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,304
|
|
סליחה על הביקורתיות שלי, אבל....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hilavigdor3344 שמתחילה ב "עם כל מה שקורה בסוריה, לפחות כאן עושים כבוד לאוכל שלהם..."
ראשית, הילה, תודה על השיתוף, אבל הייתי מאד מעדיף לשמוע את ההתרשמות האישית שלך מן המקום, אלא אם כן את זו שכתבה את הכתבה שאליה כיוונת אותנו. כמו הרבה כתבות מסוג זה - איך להגיד - זה מצלצל לי קצת לא אמין...
שנית - יש מספר צרימות בתיאור. המטבח הסורי בכלל והחלבי בפרט ידועים היטב בטיבם. מטבח זה ספג אמנם השפעות רבות, כולל מן המטבח הטורקי, אולם מה לסורימי ולאוכל סורי??!! סורימי זה תחליף שרימפס או תחליף סרטנים יפאני על טהרת המלאכותיות. למה אין אף רמז לקינוחים הטובים ששכנינו יודעים היטב לעשות, ומה שמגישים זה "פררו רושה"? לא שזה רע, אבל מה הקשר? ...ואנא אל תזכירו את הביטוי הנקלה "פיוז'ן"!
ואגב - "טג'ין" הוא כלי מרוקאי ולא סורי.
אני יודע שזה נשמה קטנוני, אבל גם גרגר חול בודד וקטנטן יכול להציק מאד. במיוחד אם נכנס לך לעין...
|