28-06-2015, 15:11
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.05.13
|
|
אשרי המאמין.
אני קורא בכמה אתרים/פורומים של תרבות-נגד, שמטיפים נגד הפוליטיקלי-קורקט, מדיניות ההגירה, הפמיניזם והגזענות (לדעתם) של התקשורת נגד גברים לבנים. מאתרים כאלו לפי ראייתי יצמח השיח האולטרה-לאומני באירופה וארה"ב כמשקל נגד לליברליזם ולאיסלאם.
למרות שאני מסכים עם חלק מהמסרים שלהם, תמיד בסוף תמיד צצה השאלה הקבועה: "מי גרם לעולם להיות ככה" או "את האינטרסים של מי כל זה משרת"?
התשובה שלהם היא תמיד מילות הקוד: YKW - You Know Who - שבט כלשהו שאסור לנקוט בשמו מחשש לכך שתותקף בתקשורת ותוצג כגזען. לטענתם, היהודים השולטים בתקשורת המציאו את הפוליטיקלי קורקט והם משתמשים בו כדי לסתום פיות לגויים הנחותים.
ציטוט מדוייק מאתר ימני כלשהו: "אמור לי על מי אסור להעביר ביקורת, ואומר לך של מי אתה עבד".
אני אפילו לא מדבר על הכחשת שואה או מקרים יותר קיצוניים, הם פשוט משוכנעים שהיהודים יצרו את דאע"ש וגרמו למלחמה בעיראק, כדי להשתמש במדינות המערב (הגויים) לקדם את האינטרסים של ישראל. לא משנה שגם ישראלים מודאגים מדאע"ש, או שיש לנו ויכוח גדול האם המדיניות הליברלית של יהודי ארה"ב טובה או רעה לישראל, או שהפמיניזם והומוסקסואליות מנוגדות ליהדות.
אני פסימי מאוד בנוגע ליחס האנשים האלה ליהודים, למרות שכרגע המוסלמים מהווים איום פיזי הם תמיד ימצאו את מי להאשים בצרות שלהם.