05-12-2011, 19:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.05.09
|
|
גם לי יש קצת שלל. רק שאשתי לא תדע...
היי.
אמנם לא רק מהיום אבל אצלי ישנם 4 דגמים חדשים בארון שהצטרפו לחבריהם וממתינים לתורם...
תמונה קבוצתית:
ראשית דגם הטקסן , או בשמו הכשר "עפרוני".
מדובר בדגם בקנ"מ 1/48 של חברת IBEX , מדובר בחברת בת של חברת ישראכאסט של רענן וייס אשר התקחב טיפונת והגיע לתחום הדגמים , מדובר בדגם הראשון שיצא לשוק.
כמיטב המסורת של רענן מדובר בדגם המגיע עם פירוט חלקים מרזין , דף דקלים מפורט והדגם עצמו.
דגם שני אשר הולך להיות פרויקט בפני עצמו הוא מסוק בל 206 אזרחי אשר יוסב למסוק משטרתי ישראלי של משטרת ישראל.
סה"כ הדגם עצמו הוא לא קשה אך הצביעה של המסוק תהיה מאד קשה וכמו כן יהיה עלי ליצר בעצמי את כל החלקים שמשטרת ישראל הוסיפה למסוק כגון אנטנות , פנסים , זרקורים וכו...
למזלי יש לי חבר אשר הוא טייס בטייסת המסוקים המשטרתית ואני אמור להגיע אליו לבסיס בזמן הקרוב ע"מ לצלם תמונות רפרנס טובות.
כמו כן היה לי מזל שרענן וייס בשעתו ייצר כמות קטנה של דקלים משטרתים עבור דגם שהוא בנה למוזאון בבית הספר לשוטרים וקיבלתי ממנו דפית כזו עבור המסוק , דבר שחסך ממני הרבה כאב ראש.
בתמונות הקרובות ניתן יהיה לראות גם חתיכת אוורגרין אשר ניצלתי לבדיקת גווני צבע עבור המסוק.
דגם שלישי הינו דגם שהצלחתי להשיג מחבר טוב והוא אמור להשלים לי את האוסף הבוכנתי של חיל האוויר.
מוסטנג - יש.
ספיטפייר - יש.
אוויה - עכשיו יש.
מדובר בדגם ישן בקנ"מ 1/48 של חברת הובי קראפט , דגם די בסיסי ופשוט , אל הדגם הזה אני מתכוון להשתיל קיט פירוט לקוקפיט של חברת איירס.
כמובן דקלים ישראלים של סקיי דקל.
הדגם האחרון הינו דגם של מטוס גלוסטר מטאור בקנ"מ 1/72 , הדגם מפורט יפה ומגיע עם תא טייס מרזין , חלקי PE , כמובן חוברת עם דקלים ישראלים של רענן וייס.
עד כאן להיום...
נא לא לספר לאישה...
|