ובואו נניח רק לצורך הדיון שהחימון שהם שמו נספר כלימונים. זו פשוט בדיחה. טוב שלא שמו שם חדמלים.
יהיה משהו, כי יש משהו
לא, אז איך זה 22:00? מאיפה מתחילים לספור?
לדעתי, הכוונה היא שהטעם מגיע מ 100% מהפרי שכתוב, ולא מכל מיני חומרי טעם וריח. נכון שיש שם גם מים, וכו', אבל זה סוג של "מחומרים טבעיים בלבד" שכזה. למסקנה זו הגעתי אחרי שהסתכלתי על תמונת המוצר המלאה, זו שחתכת בטעות בצילום המסך שלך, כאן: http://www.priniv.com/%D7%9E%D7%99%...5%D7%9C?c=14628 הניסוח אכן אומלל, אבל לא בלתי ניתן להבנה...
זו טענה סבירה ומעניין שבמוצרים אחרים שלהם שהם באמת 100% מיץ כתוב בדיוק אותו דבר. http://www.priniv.com/%D7%9E%D7%A9%...D7%94-7?c=13268
לא נכון. שם ברכיבים כתוב בפירוש 100% פרי
התכוונתי רק לכיתוב על חזית האריזה - 100% סחוט טבעי.
בשני המוצרים הטעם מגיע בצורה 100% טבעית (מים כנראה לא משנים טעם... בייחוד לא כשהם נוספו לרכז)
יאמר לפחות לזכותם שבאמת יש להם את המיצים הכי טובים בשוק (בניגוד לקרטלים האחרים שמוכרים מים בצבע כתום, ובטעם תפוז).
אז תתבע אותם...
גם יקר וגם משמין. עדיף לשתות מים, ואם רוצים כבר להתפנק אז בירה שחורה לייט. *המיץ היחידי שאני לעולם לא אוכל לסרב לו הוא טרופיקנה :-\
בירה שחורה? טרופיקנה? באיזו שנה אתה חיי?
1. בירה שחורה זה משקה מאוד טעים ויחסית בריא בהשוואה לשאר החרא שרץ על המדפים. 2. טרופיקנה זה אחד מהמשקאות הטבעיים הכי טעימים בארה"ב.
ציטוט: במקור נכתב על ידי Narion . 2. טרופיקנה זה אחד מהמשקאות הטבעיים הכי טעימים בארה"ב. היה מבאס לחזור למיץ תפוזים של הארץ.
בירה שחורה זה ליגה
חימון זה מבית היוצר של הבנזיף והמיך ?
אה אז אולי זה באמת לא 100 אחוז, זה 100 אחוץ.
אם אתה משתמש בתועבה הזו לפני בישול ואפיה, זה לא אמור לשנות לך, למעט זאת שכנראה שימוש ברכז הלא מדולל היה יוצא יותר זול. אם אתה רוצה לימון, תקנה לימון.
לקחו מיץ, הוציאו ממנו מים, יצא רכז, הוסיפו מים חזרה, יצא שוב מיץ. אם התוצאה היא באותו ריכוז של המקור, אני לא רואה בזה הטעיה.
תוספים לפורום קורס לטינית בלעדי לפרש, בפורום שפות ובלשנות.
מה עושים עם זה ? ולמה שמישהו יקנה את זה ולא לימון פשוט ?
Leafter ~O.G~
אני שם את זה בתה ולא קונה לימון מאותה סיבה שאנשים קונים מיץ תפוזים ולא תפוזים וכל מוצר אחר שניתן לקנות טרי ודורש קצת יותר עבודה.
אני לא רואה סיבה אחרת לרכוש מיץ משוחזר, ש"עשוי להכיל פרי", או מכיל אותו בכמויות זניחות. לא שיש לי משהו נגד טייקונים... אני פשוט אוהב את הכסף שלי, ולא מעוניין למות בגיל מוקדם.
בנאדם זה רק מיץ.
תרכיז היפופוטמיות
כמה עצלן אתה צריך להיות בשביל להתעצל לסחוט לימון ?