|
08-08-2014, 23:30
|
|
|
חבר מתאריך: 30.03.14
|
|
אחי, אני באמת מבין אותך ,אפילו שנראה לך שלא, עברתי משבר מאוד מאוד דומה לשלך, הייתי רק שנה איתה, אבל ברגע שהיא הלכה עם חבר שלי זה גרם לי להתפרקות טוטלית, אני באמת פה כדי לחזק אותך כי אחרי שנה וכמה חודשים אחרי שנפרדנו, עברתי תהליך כל כך עצום עם עצמי, שאני לא חושב ששום דבר אחר בחיים האלה היה מעביר אותי את אותו תהליך שעברתי..
גם אני אז התפטרתי מהעבודה, הסתגרתי בחדר, ירדתי לרמה שנבהלתי ממנה ואפילו נתנו לי הפניה לטיפול..
אבל היתה לי זכות לעור את זה כי מבחור בלי ביטחון שיצא רק עם בחורה אחת בחיים שלו (בידיוק בגיל 23 או 22) והיום אני בנאדם אחר, בזכותה , היא היתה הכי זבל שיש והכי בוגדנית, אבל השינוי בתפיסה שהיא גרמה לי שווה הכל.
אני יודע שכרגע, קשה לנשום, אתה פותח את העיניים בבוקר ובא לך לסגור אותן ולישון עוד שנה בערך, הריח שלה רודף אותך תמיד ,אבל אני יגיד לך דבר כזה המוח שלנו מתרגל לכל מצב, גם להכי כואב שיש, ואם אני פה היום בא ומחזק מישהו מבחינתי זה לא יאמן, (כי אז אני ביקשתי עזרה פה בדיוק כמוך) אתה חזק ואם תרצה ותחפש אתה עוד תצא מחוזק מזה פי מיליון..אני אישית לא נעזרתי בעזרה מקצועית, התעקשתי להתגבר על זה לבד עם עצמי לא בגלל שאני גיבור אלא בגלל שרציתי להוציא מזה את הטוב , ללמוד ולהתפתח מזה לבד.
סתם אני יתן לך דוגמא אופטימית..
כמו שאמרתי בחיים לא היתה לי מישהי לפניה, וחשבתי שהיא המושלמת, שאין עוד כאלה ..אבלל תתפלא..
כמובן שהיום אני עובד, כמאמן אישי, ובתחום המכירות, הכרתי המון בחורות, חלקן יצאתי חלקן סתם בזבוז זמן, אבל הבנתי , שיש המון המון המון בחוץ, מלא סוגים, יותר משתוכל לדמיין, וכמו שבטח תראה פתחתי אשכול בדיוק בפורום הזה, על מישהי חדשה מדהימהה שאחרי דייט ראשון אני מתגעגע אליה כבר..תאמין לי אני בקושי זוכר איך קוראים לאקסית שכביכול הרסה לי את החיים..
לגביי הביטחון עצמי שלך, לגביי עבודה או ראיון (גם לגביי האקסית), אשמח לעזור לך (דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין), אני ימליץ לך פה דבר כזה, לך לתחום עבודה עם אנשים, כמה שקשה לך, לך ותעבודה בחדר כושר, חנויות למניהן ,קניונים, אפילו חניות בגדים, כל דבר שיש לך אינטרקציה עם המון אנשים, זה יתן לך לראות דברים שלא ראית עד היום ולהכיר המון (גם המון בחורות).
אני לא רוצה לחפור מדי, אבל כמובן שאני זמין בפרטי לכל עזרה שתרצה ולכל טיפ, אני יכול להבטיח לך שבעוד מעט זמן תסתכל על זה ולא תאמין שהיית במקום הזה בגללה, אין ספק בכלל..
טיפ אחרון, הבלוג הזה אחי ,הוא טעות מטורפת, כמובן שכל אחד והדרך שלו אבל שים לב לאן זה מוביל אותך בסוף
|
|