29-10-2014, 16:03
|
|
|
חבר מתאריך: 30.12.06
|
|
- בעניין הסבא..., לנכד אין שום אחריות, המדינה אמורה לקחת אחריות.
- שוב פעם אתה קושר התנצלות שלך לרצון של כל מיני אחרים...,תפסיק לפזול אליהם, ותחליט ע"פ הערכים שלך,
- בעניין הנכבה, אם הערכים שלנו מכוונים אותנו להתנצל...,אז מתנצלים, אם לא, אז לא, ואינני רוצה להיכנס לנושא מורכב זה יותר, כאשר איננו מסוגלים להתייחס כהלכה אפילו לנושא הפשוט יותר של כפר קאסם.
-מה הקשר למרמרה ? צריך להתנצל על מה שצריך וזהו. מה למרמרה ולשיקוליי בעניין כפר קאסם ? ?
-שוב, שקד והשבויים זה עניין שלנו, החלטה שלנו...,איך זה קשור ללבנונים? אם יש סיפור פתוח עם הלבנונים, הם היו שמים אותו על השולחן כבר עכשיו, ואם יש סיפור עם הלבנונים, אנו צריכים להוציא אותו החוצה, כן או לא, בהתאם לערכנו,
אני מכיר ממקור ראשון סיפור מזעזע שלא יצא לתקשורת, אני לא מוציא אותו, משיקולי עלות -תועלת, למרות שברמה העקרונית אני בעד לחשוף הכל, זה הכי בריא, ולטווח בעיקר ארוך,זה הכי טוב לחברה שלנו.
- אני מעיר לפי סדר כתיבתך...ואני רואה שוב שאתה כותב על דרישה מאיתנו..........מ ה א י כ פ ת ל ך ? אתה לא מספיק בוגר לדעת מתי ראוי להתנצל ?
-התנצלות אינה בהכרח התכופפות, אפשר להתנצל עם זקיפות קומה, אני חושב כי בחוסר התנצלות אנו מכופפים עצמנו למקום הכי נמוך, שם נמצאות החברות ללא המצפון
-ושוב כפי שכבר כתבתי [בשורה הראשונה], אזרח גרמני מהרחוב לא חייב לך שום דבר.
|