10-05-2013, 19:00
|
|
|
חבר מתאריך: 09.10.04
|
|
אני חולק עלייך. תסתכל על מצעדי "יום הצבא האיראני","יום השייח האיראני" ו-"הנביא המטורף 11". עם שלם משולהב ונסחף עם המוטיבציה, שקרית ככל שתהיה.
גם אני חשבתי ככה פעם, אבל מספיק להיכנס לקישור מתחילת האשכול ולהבין מהתגובות שם שאנשים באמת חושבים שה-קאהר 313 עולה על f-35 מבלי שיש עדות שהוא מסוגל לעוף, שהאויב הציוני מתדפק על דלתות סוריה וחבר למורדים הטרוריסטים בכניסה לגולן כדי לכבוש שטחים איסלמיים בשם ארצות הברית, ושהצבא הסורי מגן בחירוף נפש על האזרחים הסורים המסכנים.
למה העם האיראני לא פוקח את העיניים ויוצא מהקונספציה השגויה הזאת, אני לא יודע להגיד. אני רק מעריץ את היכולת הפרופגנדית של הממשלה שם להכניס עם שלם לתוך בועה מחשבתית, מבלי טיפת אמת מאחוריה.
יכול להיות שיש התנגדות. אני יודע שאנשים הצליחו להסתכל מעבר לחומה, באמצעות טוויטר/פייסבוק/אינטרנט שעדיין לא נחסם, וגילו עולם של אמת בחוץ, כזה שבו אנחנו לא רוצחים ילדים פלסטינאים, ושבו ארצות הברית לא שואפת להשתלט על סוריה ולשרוף את לבנון.
מצד שני, וזה הצד החשוב יותר, הרבה זמן לא שמעתי את המושג "האופוזיציה האיראנית". בערך אותו זמן שלא שמעתי את השם מיר חוסיין מוסאווי.
בנוגע ל-ב', לדעתי אנחנו צריכים להרים אשכול של "דגמי מוק אפ איראניים". יש לי הרגשה שהוא ימשיך ל"דגמי מוק אפ איראניים 2#" די מהר.
|