זאת בדיוק הבעיה נשים לא צריכות לנהוג ברכב בשטח בזמן קרב ולא מבצע צבאי, ולכן אין להן מקום לנהוג בו בכלל ועל פי הפירסומים הבעיות האלה לא היו אצל הגברים אגב אלא אצל הנשים בלבד וזה פורסם בכל כלי התקשורת אגב.
1. לאמריקאים יש מספיק פרסומים על פגיעות גב תחתון אצל חיילים גברים כתוצאה מנהיגה מרובה.
2. אתה היחיד שמדבר על קרב או מבצע צבאי. הנהגות האלה הן נהגות אימונים, ועכשיו לך תשיג לי בבקשה כמה מאות נהגים גברים שיעשו את העבודה הזו.
3. תסביר לי בבקשה למה אישה לא יכולה לנהוג בהאמר או ריו תובלה כחלק מהדרגים, גם בזמן מלחמה. מדריכות רק"מ נהגו אכזריות אל תוך עזה לפני כמה שנים, ולא זכורות לי בעיות כתוצאה מכך.
אתה רוצה נשים שילמדו גברים לנהוג ברכבים, אין בעיה אבל לא בשטח בפתוח אלא בבסיס סגור עם שטח של אימונים בלבד.
אז איך אתה רוצה לעשות תרגיל חטיבתי? בתוך החניה של המב"ס?
נהג של רכב כזה אמור להיות לוחם בצורה מלאה כמו הכוח שהוא מביא ליעד ומחזיר חוץ מזה.
בו נעזוב לרגע את הצה"ל בסדר? תביט בכל מיני חברות שסוגרים בלילה הכל, לא תראה נשים עושות את זה ורק גברים מקבלים את העבודה הזאת בלילה, תחנות דלק אין כמעט נשים בחוץ בלילה.
אני רואה בדיוק הפוך ממך. אני רואה הרבה נשים בכל מיני מקומות ובכל מיני שעות.
תעשה מבחן פשוט קח תומכות לחימה ולוחמות מלאות בהגדרה כמו שאתה תומך בהן בשטח, אבל האישה הממוצעת 40-55 כמובן וקח לוחמים גברים הממוצע 80-90 קילו בערך, עד עכשיו בסדר?
המשימה היא פשוטה ביותר לוחם עמית חטף פציעה של כדור ברגל קשה כשהרגל עם תחבושת והחייל/ת לא יכול/ה ללכת וצריך להוציא אותו/ה משם כמה שיותר מהר.
המבחנים לגברים
עכשיו תבקש מהגברים לקחת את הנשים על הכתף כאילו הן פציעות ולהגיע לקו כל שהוא כמה שיותר מהר ותביט בזמן ותרשום את הזמן כל אחד ותעשה ממוצע של זמן בלי הגבלה של זמן למען הבדיקה.
עכשיו תבקש מהגברים לקחת גבר על הכתף כאילו הגבר פצוע ולהגיע לקו כל שהוא כמה שיותר מהר ותביט בזמן ותרשום את הזמן כל אחד ותעשה ממוצע של זמן בלי הגבלה של זמן למען הבדיקה.
המבחנים לנשים
עכשיו תבקש מהנשים לקחת את הנשים על הכתף כאילו האישה פצועה כמה שיותר מהר לאותו קו ותביט בזמן ותרשום את הזמן כל אחת ותעשה ממוצע של זמן בלי הגבלה של זמן למען הבדיקה.
עכשיו תבקש מהנשים לקחת את הגברים על הכתף כאילו הגבר פצוע כמה שיותר מהר לאותו קו ותביט בזמן ותרשום את הזמן כל אחת ותעשה ממוצע של זמן בלי הגבלה של זמן למען הבדיקה.
מי יהיה עם הזמן היותר טוב בהרבה לדעתך בשני המקרים? אתה יודע מה התשובה לזה כמוני כשאתה יודע שפציעות בשטח חשוב לטפל בהן וכמה שיותר מהר.
אתה שוב פעם בונה דחלילים. מי בדיוק הציע לשים נשים בחי"ר?
רואים את זה במכוני הכושר הכי טוב. גברים יכולים לרוץ, משקולות כבדות וכמעט הכל חוץ מהמכשיר של העגן עקב האיזור הרגיש, בעוד שנשים חוץ מאחוז קטן מאוד לא מסוגלות לעשות את הרוב.
גבר שלא מסוגל לעשות את זה, אין לו מקום בקרבי ובשטח כמו שאין לרוב הנשים מקום בשטח בגלל אותה סיבה של חוסר כוח פיזי ועכשיו אתה לא יכול לומר שאני שוביניסט.