28-05-2014, 02:45
|
|
|
חבר מתאריך: 28.05.14
|
|
המישהי המושלמת שלי והלא כל כך חוקית, בינתיים
אני כן שמח שהניסיון לכתוב פה משהו , גורם לי לסדר את המחשבות בראש קצת, אני חייב להגיד גם שאני לא בטוח שאני מצפה לייעוץ (כל תגובה תתקבל בברכה כמובן) פשוט לשתף אתכם
כן זה הולך להיות עוד אשכול על מישהי ועל כמה מחשבות מישהי כזו יכולה לגרום, אבל זה לא ממש מקרה רגיל ואני אסביר:
לא יודע אם חויתם רגע כזה בחיים שאחרי הכרויות ,דייטים מערכות יחסים לא משהו, מגיעים למחשבה שהולך להיות ממש קשה למצוא את המישהי שמתאימה לכל אחד מאיתנו ,אני בנאדם מאוד מאמין וכל בקשה או תלונה נשלחת מהר למעלה..מה שכן לזה לא ציפיתי..
מישהי צצה לי באצמע החיים משום מקום, לא חיפשתי אותה ולא ציפיתי לה, ראיתי אותה פעם אחת סתם עוברת, והמבטים שלנו נפגשו פתאום, כי איך אפשר לא להסתכל על בלונדינית מדהימה שעוברת מולך (בנות גם שחורדיניות זה אש לא להתבלבל) אחרי שהתפזר הקשת בענן והלבבות, המשכתי ליום עבודה הרגיל שלי שדורש התמודדות עם המון זמן פנוי , לא עבר חצי יום ואותה בחורה מגיעה אליי לעבודה, ופשוט נעמדת לי 10 דקות בחנות סתם, לא יכולתי לעצור את עצמי ניגשתי לדבר איתה, במילה השלישית שאמרתי היא חייכה חיוך שממיס טיטניום , צחקנו בערך חצי שעה ,אחרי שהיא אמרה כמה אני חמוד איזה שלוש פעמים, היא הלכה כי חייבים לעבוד.
למחרת ויום אחרי היא ביקרה אותי שוב פה חצי חיבוק ופה ישיבה של שעה כמעט ביחד , שאלתי אותה אם בא לבוא לעשות סיבוב ביחד, היא די התלהבה ואני נהנתי מהרגע בלי לשאול יותר מדי שאלות, רק הבנתי דבר אחד, שככל שעובר הזמן איתה אני מבין שהיא שכל הבחורות שהכרתי ויצאתי איתן במיוחד האקסית המתולוגית "המדהימה" שלי פשוט נעלמות לידה, היא כל כך בוגרת ומיוחדת כזו שקשה להסביר במילים..בקיצור..
בגלל שלא שאלתי שאלות (את האמת פחדתי להתאכזב) אז חברים התחילו לדחוף ולשאול , אז כבר על השאלה הראשונה נבהלתי קצת מהתשובה כי רק בקרוב היא בשעה טובה ובמזל טוב תגיע לגיל 18
השאלה השניה הכאיבה באמת כי כן יש לה חבר יחסית חדש גדול ממנה באיזה 5-6 שנים, דיברנו גם עליו אחרי ,לא על כמה שהוא מדהים אלא סתם שהיא חושבת שהוא דומה לה ושהוא בסדר בסך הכל..
אני לא יכול להגיד שלא התאכזבתי אבל מצד שני היא בת 17 והרבה חודשים וזה לא חוקי בכלל ואיך ומאיפה נפלה עליי דווקא החמודה הזו
ניסיתי להסביר לעצמי שהיא קטנה מדיי אבל מדי טענתי בצדק שהיא כל כך בוגרת יותר מכל בחורה בת 23 שהכרתי, וזה לא נורא 7 שנים ואפילו עכשיו אני מרגיש רע שאני בכלל חושב להסכים עם עצמי לגביי זה, ויש לה חבר בכלל אבל אני לא יודע אם אתם מכירים את ההרגשה הזו שפשוט יודעים שאנחנו צריכים להיות ביחד והיא בדיוק הבחורה שחיפשתי כל השנים, כאילו אין פרט בחיים שאנחנו לא דומים או מסכימים לגביו , כל הדרישות שהיו לי מבחורה נמצאים בבחורה מדהימה שעומדת ומולי ואני לא יכול לעשות כלום .
כמו שבטוח הבנתם היא בראש שלי , מאוהב או לא, אני לא מצליח להסכים עם עצמי לגבייי זה כי זה לא משנה ,אני לא מניאק שהולך לנסות להפריד בניהם ,בטח ובטח לא לנסות משהו כל עוד היא עם מישהו , רק תבינו שזה כל כך ברמה לא הגיונית שאנחנו לא ביחד, הלכתי הביתה ובצחוק אמרתי ביי ובאתי לתת לה כיף והמשוגעת הזו עוד באה מחבקת אותי וזורקת איזו נשיקה על הלחי שלי ,כאילו F***** WHAT.?!?!
נערך לאחרונה ע"י flatron89 בתאריך 28-05-2014 בשעה 02:51.
|