17-06-2014, 16:14
|
|
|
חבר מתאריך: 18.02.14
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי מרקויס
טום קרוז ידידי..הייתי חותם על כל מילה שכתבת, לו האויב היה שבדי\פיני\איטלקי...
אבל פה יש לנו פשוט עסק עם מלחמת דת, אתה יכול לחזור לגבולות תל-חי, והערבים עדיין ירצו את פסל האריה, קורה משהו בעולם שרבים מאיתנו פשוט מתעלמים ממנו..מתרחשת מלחה''ע השלישית, מערב אירופה מוצפת במוסלמים קיצוניים שחלקם, אמנם הקטן עדיין אפילו הולכים להלחם ולצבור נסיון בסוריה\עיראק, ארגון טרור רצחני כובש ברגעים אלה את עיראק, לגבי סוריה לא ארחיב, אין צורך..ובינינו עדיין יש חבר'ה (כמוך) שעדיין משוכנעים שאם נחזיר שטחים הפריץ יירגע, מה קורה לכם? אין איזשהו חוש השרדות, שריד קדום קטן מהתקופה שחיינו במערות שלא זועק ובועט לכם בישבן? משהו?
|
קודם כל אני חושב שיש לנו מזל שהאויבים שלנו לא אירופאים, לאורך ההיסטוריה עמי אירופה דיי הוכיחו שהם מצטיינים בלשחוט אחד את השני, ואותנו...
בגדול אני מסכים איתך, לא מעניין אותי הפריץ, לא מעניין אותי מצב הרוח שלו, ואני משוכנע שהדבר העיקרי שישמור על הקיום שלנו פה הוא עוצמה, ואין לי שום רצון למסור שום דבר לאף אחד. מצד שני, אין לי שום רצון או שאיפה לשלוט על הערבים שחיים ביהודה ושומרון, אני אשמח אם הם יחיו את החיים שלהם, ויעזבו אותי בשקט, אני גם לא רואה שום תועלת, מלבד בטחונית כמובן, בהמשך "הכיבוש". ואנחנו יכולים להגיד לעצמנו מה שאנחנו רוצים, אבל בתכלס הם נמצאים תחת כיבוש.
עכשיו השאלה, כמו שאני רואה אותה, היא כזאת: איך אנחנו הופכים את המצב לכזה שיהיה טוב בשבילנו ובר קימא (sustainable ) לנגיד 50-100 השנים הקרובות? אם אתה חושב שאפשר לעשות את זה בלי לוותר על חלק מהשטח, בבקשה תציע פתרון.
|