27-05-2014, 07:05
|
|
|
חבר מתאריך: 09.01.11
|
|
פרסום מטעה -רשת פאזלנד
שלום חברים,
רוצה לשתף אתכם בחוייה של קנייה ברשת פאזלנד.
הרשת פרסמה לפני 10 ימים "מבצע לילי" (בדומה לזה המפורסם עתה לקראת שבועות) , ובו הציעה את כל האתר ,פאזלים ודגמים , בהנחה משמעותית.
כיוון שאני מחפש מספר דגמים שאני צריך ,בדקתי באתר ומצאתי להפתעתי את דגם הבלקהוק בקנ"מ 1/48 של איטלרי (המכונה "NIGHT RAID " ולהפתעתי הוא הופיע באתר במחיר של 100 שקלים -מחיר מעולה לכל הדעות.
הזמנתי לעצמי 2 כאלו -וקיבלתי אישור הזמנה באתר.מיותר לציין שהדגם הופיע במלאי.
שלשום קבילתי מייל ובו נכתב כי "המק"ט שהזמנת אינו במלאי -אנא פנה לשרות הלקוחות להזמנת מק"ט חליפי".הם קיבלו ממני מייל זועם בחזרה ואתמול התקשרה אלי נציגה שלהם.
הזעם הוא על שלשוה דברים :
1. איך ייתכן שמופיע דגם במלאי, תחת מבצע ,לקוח מזמין אותו ורק 10 ימים אחרי חוזרים אליו בתשובה של "המק"ט שהזמנת...."
2. "אנא פנה לשרות הלקוחות להזמנת מק"ט חליפי"????? -אני חושב שמן הראוי שחברה שמכבדת את עצמה ,שרות הלקוחות אמור לפנות אלי ולא להיפך.
3. מה המשמעות של "הזמנת מק"ט חליפי" ?? -מה שאני מבין שמבחינת פאזלנד,אני צריך דגם של מסוק מסוים ,במק"ט מסוים (וזה מה שהזמנתי...) ,אבל אם אותו במלאי אני צריך לפנות אליהם ולהזמין דגם של אונייה או טנק -מה זה חשוב?? העיקר למכור.
אגב, גם לאחר השיחה עם הנציגה שלהם ,שהודתה בפני שהאתר לא נכון ( והשיחה מוקלטת...),בדקתי באתר והדגם עדיין מופיע במלאי... -רמה נמוכה!!!!!
לסיכום ,שני דברים :
א. בדקו היטב טלפונית עם פאזלנד אם מה שאתם מזמינים נמצא במלאי -אין קשר בין האתר שלהם למה שיש בפועל.
ב. פאזלנד הרוויחו ביושר את העובדה שלעולם לא אקנה אצלם יותר ,גם אם יישארו חנות הדגמים האחרונה בארץ
עדי
|