08-05-2014, 11:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי benny.zhit
אני מסכים לגמרי שלכל השיטות הנ"ל אין שום קשר למי באמת צודק, ומהבחינה הזו הן כולן מטומטמות. זו גם הסיבה שאתה לא רואה אנשים מיישבים סכסוכים במשחקי פינג פונג - כי זה לא קשור למי צודק, וכולם מבינים את זה. אבל לגבי ענפי ספורט "אלימים" המצב הוא אחר. קיים מין יצר חייתי כזה שאומר שזה לא באמת משנה מי צודק - מה שמשנה זה מי יכול לפוצץ את מי במכות. בעייני כניעה ליצרים כאלה היא נחותה.
שוב, אני לא חושב שMMA זה בריוני - אני מאוד נהנה לצפות ב-MMA ואפילו עשיתי בזמנו קצת BJJ (לצערי ממש קצת - חבר שיחד איתו החלטתי ללכת נקע את הקרסול והתבאסתי ללכת לבד). אבל מכיוון שמדובר בספורט שמכניס אנשים לסיטואציה אלימה, חשוב שזה יישאר משהו שעושים רק למטרות ספורטיביות. ברגע שזה הופך לכלי ליישוב סכסוכים, זה סתם ללכת מכות. אמנם בצורה חוקית ומבוקרת, אבל עדין ללכת מכות.
|
מה זה "כלי ליישוב סכסוכים", זה לא שביהמ"ש החליט לעשות גישור בין צדדים, וקבע שאם הגישור נכשל, שני הצדדים נכנסים לזירה.
אם יש הסכמה בין שני מבוגרים לעשות ספארינג עם מיגון, מה רע או פסול בזה?
-אגב, אני מוכרח לציין שספארינג 100% עם בנאדם שאתה שונא זה דבר אדיר.
לפני שנה השתתפתי באליפות הארץ בBJJ, הגעתי לחצי גמר, והתמודתי נגד יריב מקבוצה אחרת בארץ, במהלך הקרב סגרתי עליו חניקה אחורית, והבן זונה נשך לי את האמה, ירד המון דם, הקרב הופסק (ניצחון טכני מן הסתם) והחרא הורחק לצמיתות מהתחרות (לא יוכל להשתתף בשנים הקרובות), בעקבות הפציעה נאלצתי ללכת לביה"ח ולעבור בדיקות, וגם תפרים.
חודש אח"כ היה לנו סמינר בת"א, ובסופו עשינו ספארינג, יצא המזל שציוותו אותנו ביחד, רק כשנעמדנו אחד מול השני קלטתי שזה הבן זונה, נלחמתי כמו מפגר בספארינג, אבל גרמתי לנזק שבדר"כ אני לא גורם לחברים לאימונים, ונהנתי מכל רגע...
נערך לאחרונה ע"י Narion בתאריך 08-05-2014 בשעה 11:55.
|