בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי A Starter שמתחילה ב "אני ממליץ לכולם שיהיה לכם תוכנת אנטי וירוס(היא גם נגד פריצות) טובה ביותר"
לעזאזל כתבתי פה תגובה מושקעת לגמרי ופתאום כשסיימתי נלחץ קישור ומחק הכל!
מה שרציתי להגיד זה, בקצרה כמובן...שקספרסקי מוצאת 99 אחוז מכלל הוירוסים שחיים כיום, ונוד32 נמצאת בסביבות ה80. אני התחלתי עם נוד ואז קספרסקי גילתה לי מלא יהלומים על המחשב שנוד32 העדיף להשאיר לעצמו.
העובדות מדברות בעד עצמן.
הוא חינם לגמרי לשימוש אישי/לא מסחרי וכולל עידכונים חינם ללא הגבלה. מה שיותר חשוב אבל שהוא בין התוכנות הטובות ביותר שיש בשוק עם זיהוי של יותר מ 150 אלף וירוסים.
בעניין של איזה אנטיוירוס מזהה את כל הוירוסים... אני מאמין שאף אחד, פשוט בגלל שזה בלתי אפשרי.
לדעתי הרבה יותר חשוב לנהוג בזהירות כדי שהוירוס או טרויאן לא יוכל להיכנס למחשב במקום לחפש תרופת הפלא - אנטיוירוס שיגלה את כל הוירוסים הקיימים.
תחת מערכות הפעלה GNU/LINUX במיוחד עם הרחבת SELINUX בגרעין ובמערכת הפעלה UNIX במיוחד ב SOLARIS שלא לדבר על TRUSTED SOLARIS ישנם דרכים למגן יותר את המחשב בלי להשפיע באופן רציני מדי על הביצועים אבל בחלונות זה מחייב תוכנות נוספות שמנסיוני משפיעים על הביצועים בצורה דרסטית - דבר הגורם לאנשים לוותר עליהם ברוב המקרים.