הברגתי החוצה את כל הברגים שמחזיקים את המנגנון, את הצילינדר ואת הידית. אני לא רואה שום סיבה לזה שאני לא מצליח לשלוף החוצה את הצילינדר. החלפתי בעבר בהצלחה צילינדרים בדלת פלדלת ובדלת פנימית של חדר. זה ממש פשוט. לא ברור לי למה פתאום זה הפך לאתגר - למישהו פה יש ניסיון עם החלפה של צילינדר בדלת לובי?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "איך מוציאים את הצילינדר בדלת כניסה של לובי בניין?"
הצילינדר במצב סטטי נמצא עם הלשונית מחוץ לגוף הצילינדר. צריך להכניס מפתח באחד הצדדים ולסובב כרבע סיבוב כדי שהיא תתיישר עם הגוף וניתן יהיה לשלוף אותו. http://www.glock.co.il/Upload/M3.jpg
כמובן שיכולות להיות עוד סיבות, כמו לכלוך וכל מיני מכסים וטבעות שמפריעים, אבל זה השלב הבא.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "תודה. זה פתר את הבעיה. מדהים..."
אגב, בצילינדרים ישנים זה לא היה כך, והוסיפו את הקטע הזה מסיבות אבטחה. מישהו שאין לו המפתח לא יוכל להחליף צילינדר כשהדלת פתוחה, ושיהיה הרבה יותר קשה להעיף את הצילינדר מבחוץ במכות פטיש.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "אגב, בצילינדרים ישנים זה לא..."
זה מעניין.
בהתחלה כשלא הצלחתי פשוט לשלוף את הצילינדר לאחר שחרור הברגים, ניסיתי להוציא אותו עם פטיש ובאיזשהו שלב הפסקתי להלום בו מתוך חשש לשלום הדלת...
אתה יודע את הדברים האלה כי עשית קורס במנעולנות או שזה סתם מידע שנחשפת אליו במהלך החיים?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "איך מוציאים את הצילינדר בדלת כניסה של לובי בניין?"
ידע חשוב מאד, מסתבר
חיפש קצר באינטרנט במחירונים (דפי זהב וכו') הראה שמנעולנים לוקחים על זה כמה מאות שקלים, לפי סוג הדלת וכאלה. זה יכול לעלות עד 500 שקל!
אבל אני מניח שלא מספיק הידע הכללי, וצריך גם חוש טכני..