05-12-2013, 21:00
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.07.13
|
|
עוד סיפור אוטו מצער.
לפני כשבועיים וחצי, האוטו לא הניע לי. הזמנתי ניידת שירות, הלכתי להסתובב, הטכנאי הגיע והאוטו הניע. הוא לא עשה כלום. שאלתי אותו אם כדאי לקחת למוסך, הוא אמר שאין טעם, כי כרגע אין תקלה ואי אפשר לדעת מה היה. תהיתי מה יקרה אם האוטו שוב לא יניע, האם יוכלו לשלוח לי שוב ניידת שירות? הוא משך בכתפיו העייפות ונפרדנו לשלום.
למחרת האוטו שוב לא הניע. זה קרה בחניה של הבית אז פחות נלחצתי, חיכיתי כמה שעות והצלחתי להניע. החלטתי לקחת למוסך של פולקסווגן, בידיעה שיהיה יקר אבל התנחמתי בכך שלפחות יעשו עבודה טובה ולא יעבדו עלי... התמימות, התמימות.
האוטו היה כמה ימים במוסך, לבסוף הוא יצא ושילמתי 3,000 שח. אמרו שהחליפו חיישנים. מאושרת ומרוצה, נסעתי לי היישר מהמוסך לחור הכי מסריח שקיים בארץ הזאת. כשבאתי לחזור הביתה - לא מניע. טלפון לשירותי דרך, אותו טכנאי מגיע, דופק על משאבת דלק והאוטו מניע.
כעסתי כל כך שחזרתי למוסך ואמרתי להם "סליחה, אתם יכולים אולי בבקשה לבדוק מה קרה? הוא שוב לא מניע והטכנאי אמר שזה לא קשור לחיישנים, שזו המשאבת דל'ק"
לקחו את האוטו שוב להרבה ימים, ולא עשו כלום. כיום נוסעת בפחד תמידי להתקע. זאת ועוד - חברת שירותי הדרך רוצה כסף על זה שהזמנתי אותם פעמיים בהפרש של שבוע.
מפה לשם בעניין אחר, מישהו רוצה לקנות גולף?