מנהל פורום: דגמים לבניה עצמית, סקופים וחדשות, צילום ווידאו, וכן.... הצ'קלקה הכחולה של פרש
חבר מתאריך: 01.02.09
זיהוי כלי נשק: רוס"ר איטלקי בידי שוטר יס"מ ישראלי
אחד מידידי שמעבר לים שאל אותי לגבי הנשק שבתמונה.
מאחר ואיני רוצה לתת תשובה לא מדוייקת, אשמח אם אחד ממומחי הפורום יתן לי תשובה מדוייקת (אם אפשר גם צילום שלי הכלי עצמו).
תודה
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי שמולביץ אשר שמתחילה ב "האם יש סיבה מיוחדת שלוחם מגב..."
דומני שהתשובה בגוף הרכב שברקע, ואין לה קשר לטיב הנשק דווקא:
הבחור הסתחבק קצת עם האו"מניקים האיטלקים* ואו שהם ביקשו ממנו להצטלם עם הנשק שלהם או שהוא ניצל את ההזדמנות..
* אל תתפוס אותי במילה- אינני יודע אם הרוס"ר יוצא מאיטליה או אם בכלל נמצא בשירות הצבא האיטלקי
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי קרן-אור שמתחילה ב "דומני שהתשובה בגוף הרכב..."
ה AR וה SC70.90 התחילו לצאת מהשרות האטלקי לפני שנים ספורות לבהדרגה טובת ה ה ARX 160.
זו תמונה לא מהשנה כנראה או מאחת המדינות שלהן נמכר הרובה האטלקי כמו מלטה מלזיה ואחרות שחיילים
שלהם משרתים ב UN באזורינו.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שמולביץ אשר שמתחילה ב "זיהוי כלי נשק: רוס"ר איטלקי בידי שוטר יס"מ ישראלי"
ישראל שלחה צוות של 14 שוטרי יס"מ להשתתף בכוח השיטור הבינ"ל בחסות האו"ם, שלמעשה החליף את המשטרה המקומית שקרסה והפסיקה לתפקד לאחר רעידת האדמה שאירעה ב-12 בינואר 2010 פגעה קשות במדינה. כמו שכתב aw1 הנשק והרכב כנראה לא שייכים לכוח האיטלקי, שלפי המאמר של ויקיפדיה היה ייצוגי לגמרי ומנה 4 שוטרים בלבד.