שנה טובה ומתוקה לחברי פורום "פרש" צבא וביטחון - וכל עם ישראל!
לכל החברים היקרים.
שנה נפלאה, שנת ביטחון ושקט בגבולות ובארץ, הצלחה אישית ולאומית, שנה של טוב ואושר!
ולאנשי כל כוחות הביטחון, חיילים, לוחמים סוכנים, ושאר אנשים עלומים, ואנשי התעשיות הצבאיות - העושים לילות כימים בהבטחת ביטחון ושלום המדינה - ברכתינו שלוחה במיוחד השם יברך אתכם וישמור עליכם - אוהבים אתכם אהבה גדולה ומוקירים את פועלכם!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "שנה טובה ומתוקה לחברי פורום "פרש" צבא וביטחון - וכל עם ישראל!"
לכל חברינו וגולשינו - מי בארץ ומי בעולם, בין אם עם בעבודה הקשה לשמירת בטחון המדינה ובין אם בעבודה הקשה לא פחות לשמירת בטחון המקלדת... שתהיה לנו שנה טובה, שקטה, רבת הישגים ובעיקר שנמשיך לדבר על מלחמות במקום לעשות כאלה!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "שנה טובה ומתוקה לחברי פורום "פרש" צבא וביטחון - וכל עם ישראל!"
שנת דבש, ביטחון, שגשוג, נחת, בריאות והצלחה לגולשי הפורום ולכל עם ישראל.
תודה, ברכה והצלחה לצה"ל ולשאר גורמי הביטחון על העמידה על המשמר מול כל אתגרי הביטחון שאופפים אותנו ללא רגע דל.
חג שמח ושנה טובה
הרמטכ"ל ביקר אתמול בבסיס חיפה של חיל הים, אחרי ביקור באחת מצוללות הדולפין נשא דברים והרים כוסית עם קציני וחיילי החיל בהנגר המסוק של אח"י אילת, שנה טובה גם לך הרמטכ"ל.
שתהיה שנה זו שנה טובה ומתוקה, לכל עם ישראל, לכל באי הפורום, מנהליו ומומחיו, לכל הטייסים, השיריונאים, המלחים, החי"רניקים, לכל זרועות הביטחון, הגלויות והחסויות, ובקיצור לכולנו...
שתהיה שנה זו עתירה אשכולות הומור ואשכולות ידע כללי, חידות ותמונות.
שתהיה שנה זו שנה פוריה, טובה ומתוקה לכולם.
באהבה ממר וגברת רוג השוהים בנכר... וגם מצל, שעדיין עובד על העברית שלו
שולח לכל החברים וידידים מאי שם על פני הכדור שלנו. שתהיה השנה הבאה משעממת, שלא נריב עם עצמנו, שנכבד אחד את השני ובהמשך לנאמר:
"אלוהי שמור אותי מידידי, עם אויבי אני אסתדר"...
בברכת שנה טובה לכל בית ישראל ולתפארת עם ישראל...
תפקידנו - זה לארגן להם פגישה
שנה טובה לכל הקוראים והכותבים בפורום.
שנה טובה ותודה לכל אנשי הביטחון בעבר, שנתנו לנו על מה לכתוב ולהתגאות..
ושנה טובה ומוצלחת לכל העמלים על ביטחן ישראל!
מה אפשר להספיק בשנה? בחדר השני שוכבת בתי התינוקת בת החודשיים, שלפני שנה לא היתה קיימת כלל..