לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-08-2013, 19:10
צלמית המשתמש של benny.zhit
  benny.zhit benny.zhit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.09
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "הטענה שלי היא שהתמונה שהבאת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'אקי.
הטענה שלי היא שהתמונה שהבאת לא שווה יותר מדי כי אף אחד פה לא יודע מי האמא והאבא שלה.

אז מה? אם אתה מודע לזה שדברים כאלה אכן מתרחשים, למה זה משנה אם התמונה הזו אמיתית? למה אתה מניח שהיא לא?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'אקי.
התקיפה האמריקאית תתמקד בצבא הסורי וסמלי שלטון ככה שלהציג את הדברים כאילו השמחה שלי על זה שהמשטר הסורי הולך לחטוף כמה כאפות מהאמריקאים היא שמחה על זה שאנשים חפים מפשע מתים - היא אינה מדויקת בלשון המעטה.

יכול להיות שלא הבנתי את הכוונה שלך. חשבתי שאתה נהנה לצפות בכל מה שהולך עכשיו בסוריה. אם התייחסת ספציפית לתקיפה האמריקאית שהולכת להיות שם, אז אני חוזר בי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-08-2013, 23:07
צלמית המשתמש של שמולביץ אשר
  משתמש זכר שמולביץ אשר שמולביץ אשר אינו מחובר  
מנהל פורום: דגמים לבניה עצמית, סקופים וחדשות, צילום ווידאו, וכן.... הצ'קלקה הכחולה של פרש

חבר מתאריך: 01.02.09
Facebook profile
הי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "אז מהו מפלס החרדה שלכם לאור התקיפה האמריקאית הצפויה בעתיד הקרוב?"

מה אתם מדברים?
אני כבר שנתיים ישן עם נעלים וקפל"ד.
מתחת לבית שלי חונה אמבולנס של מד"א (מימון שלי).
אצלי בסלון נמצאים באופן קבוע לוחמי היחפ"צ (היחידה לסילוק פצצות), הם אפילו ראו את "האח הגדול" והבני זונות הצביעו בשביל טהוניה (ולא סתם- אלא מהטלפון שלי ).
ולא רק זה, הם גמרו לי את כל המלאי של הבירות והפיצוחים ועכשיו הם רוצים עוד .

הכי גרוע. אני לא יודע איך להוריד את הסלוטיפ שהדבקתי על הטלוויזייה.

וכמו שאני מכיר את המזל הנאחס שלי. גם לא תהיה מלחמה .

אז מה לעשות........ אני מפחד להוריד את המסכה מהפנים .

אגב....... למישהו נשארה זריקת אטרופן ספייר? אני השתמשתי בשלי לפני חודשיים.

ישן 31-08-2013, 11:25
  משתמשת נקבה צ'יבורשקה צ'יבורשקה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.11.06
בתגובה להודעה מספר 44 שנכתבה על ידי T.J שמתחילה ב "ת'אמת מתאים "דין וחשבון" אבל..."

דיי מגניב אגב שזה מה שמופיע בפרשת השבוע:
" ג יְהוָה אֱלֹהֶיךָ הוּא עֹבֵר לְפָנֶיךָ, הוּא-יַשְׁמִיד אֶת-הַגּוֹיִם הָאֵלֶּה מִלְּפָנֶיךָ--וִירִשְׁתָּם; יְהוֹשֻׁעַ, הוּא עֹבֵר לְפָנֶיךָ, כַּאֲשֶׁר, דִּבֶּר יְהוָה. ד וְעָשָׂה יְהוָה, לָהֶם, כַּאֲשֶׁר עָשָׂה לְסִיחוֹן וּלְעוֹג מַלְכֵי הָאֱמֹרִי, וּלְאַרְצָם--אֲשֶׁר הִשְׁמִיד, אֹתָם. ה וּנְתָנָם יְהוָה, לִפְנֵיכֶם; וַעֲשִׂיתֶם לָהֶם--כְּכָל-הַמִּצְוָה, אֲשֶׁר צִוִּיתִי אֶתְכֶם. ו חִזְקוּ וְאִמְצוּ, אַל-תִּירְאוּ וְאַל-תַּעַרְצוּ מִפְּנֵיהֶם: כִּי יְהוָה אֱלֹהֶיךָ, הוּא הַהֹלֵךְ עִמָּךְ--לֹא יַרְפְּךָ, וְלֹא יַעַזְבֶךָּ. {ס} ז וַיִּקְרָא מֹשֶׁה לִיהוֹשֻׁעַ, וַיֹּאמֶר אֵלָיו לְעֵינֵי כָל-יִשְׂרָאֵל חֲזַק וֶאֱמָץ--כִּי אַתָּה תָּבוֹא אֶת-הָעָם הַזֶּה, אֶל-הָאָרֶץ אֲשֶׁר נִשְׁבַּע יְהוָה לַאֲבֹתָם לָתֵת לָהֶם; וְאַתָּה, תַּנְחִילֶנָּה אוֹתָם. ח וַיהוָה הוּא הַהֹלֵךְ לְפָנֶיךָ, הוּא יִהְיֶה עִמָּךְ--לֹא יַרְפְּךָ, וְלֹא יַעַזְבֶךָּ; לֹא תִירָא, וְלֹא תֵחָת."

ישן 31-08-2013, 20:45
צלמית המשתמש של a_tell
  משתמש זכר a_tell a_tell אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "אז מהו מפלס החרדה שלכם לאור התקיפה האמריקאית הצפויה בעתיד הקרוב?"

1- (יש לבטא מינוס אחת)

לזה יש רק סיבה עיקרית אחת: אני גר מזה כמה שנים בירושלים. כנראה אנשים מתנהגים כאן כאילו כבר ראו הכל.

אגב, כמו שנכתב כאן, טלפון ממספר חסוי מלחיץ קצת. אתמול בדיוק קיבלתי אחד כזה, כשבמקרה שלי בד"כ יש שתי אפשרויות. הראשונה היא שמתקשרים אלי מהבנק...

מיד נרגעתי, זה היה חבר מהעבודה שרצה לודא שאני מגיע לארוחת שישי. אתמול בערב הלכתי אליו ברגל (מנחלאות לסן סימון. זה לא אומר לכם כלום אם אתם לא מהאיזור). בקיצור, שישבת ועיר הקודש שלנו נראית כמעט כמו שנראית בערב יום כיפור. בעצם, אולי יותר כמו ביום כיפור שלפני 40 שנה, כי יש קצת רכבים על הכביש, חסר רק ילדים שיצבעו להם את הפנסים בכחול.

חוץ מזה שאני גר לא רחוק מהכנסת, ועם כמות הניידות ששועטות כאן והמסוקים שמרחפים לי מעל הראש, אפשר כבר לחשוב שאנחנו אוטוטו כבר בהפסקת אש.

ובכל זאת עדיין נשפך כאן דם"

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:30

הדף נוצר ב 0.13 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר