11-08-2013, 15:37
|
|
|
חבר מתאריך: 11.11.11
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ah 69
ראשית -הכל בהומור.
וכן -אני די סוגר את הבסטה, גם כי אין לי זמן ומקום לדגמים יותר ובעיקר, כי לפחות לגבי חלק מ"אוכלוסיית היעד" -מבחינתי הגיעו מים עם גועל נפש (ואל תיקח את זה אישי).
ראיתי זאת בכל מיני שיחות אישיות ,וגם בצורת ההתנהלות של חלק מהאנשים בפייסבוק של המועדון וכו'.
אני אמשיך להיות חבר מועדון כי אני חושב שחלק מהעניין של התשלום הוא "להחזיק את העסק חי" ,וגם כי אני מאוד אוהב לכתוב מאמרים לקנה מידה ,ולדעתי אין זה ראוי שמישהו שאינו חבר מועדון בוני הדגמים יהיה חלק מהכותבים (ואין הכוונה לכותבים מחו"ל...).
מעבר לזה -אני כבר מכרתי חלק נכבד מהציוד שלי לחו"ל ,כי אני לא רוצה שום עסקים עם אף אחד כאן.
צר לי שזה נשמע לא טוב ,אבל בחו"ל ,כשאתה מפרסם משהו למכירה, אנשים מתקשרים (במייל/פייסבוק) לברר פרטים ופה מתקשרים אליך תמיד לבדוק כמה עוד אפשר להוריד לך במחיר.
השארתי לעצמי כמות מסויימת של ציוד ודגמים נדירים או כאלו שאני אולי אבנה בעתיד ,אך מעבר לכך -אני מפסיק להתעסק בזה ולאט לאט איעלם מהשטח בכלל.מי שהוא חבר אמיתייודע איך למצוא אותי.
בנייה מהנה!!
עדי
|
וואלה חבל.
אנחנו ישראלים ותמיד חושבים שדופקים אותנו במחירים .... לפעמים זה נכון.
גם לי יש בעיות עם דברים בעמוד הפייסבוק או דיבור עם אנשים, אבל למדתי לסנן .... אולי אצלך זה יותר כי יותר אנשים מדברים איתך .... או כמו שכתבת : "כי לפחות לגבי חלק מ"אוכלוסיית היעד" -מבחינתי הגיעו מים עם גועל נפש".
גם אם אני חלק מזה, אני לא נפגע .... ההחלטה היא אך ורק שלך וכולם צריכים לקבלה
מקווה שלפחות תגיב פה ושם(בעיקר על דברים שאני כותב) כדי שבועז יוכל לכתוב LIKE לסוגיו
|