לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-07-2013, 23:05
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי meac שמתחילה ב "למה לא חוק? יש חוק איסור..."

לפני שאני בודק אני מוכן להמר שהיו פסיקות (מוגבלות יותר) בעניין לפני חקיקת החוק.
+
החוק מגדיר רשימה רחבה, אבל מסוימת של "שירותים ציבוריים" ו"מקומות ציבוריים". כמו שהפסיקה יצרה "גופים מעין-ציבוריים" (או "גופים דו-מהותיים") כדי להחיל חובות של גופים ציבוריים על דברים שאינם גופים ציבוריים, אם עדיין לא המציאו "שירותים מעין-ציבוריים" ו"מקומות מעין-ציבוריים" תהיה בטוח שימציאו.

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י פסטן בתאריך 31-07-2013 בשעה 23:08.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-08-2013, 08:39
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי Private שמתחילה ב "בוא תסתכל על זה מכיוון קצת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Private
בוא תסתכל על זה מכיוון קצת שונה. אם באירופה הייתה חברת אוטובוסים *פרטית* שקובעת שיהודים לא יכולים לעלות על האוטובוס שלהם, זה היה מנחם אותך אם הייתה תחלופה?

בוא תסתכל על זה מכיוון עוד פחות שונה: אם באירופה הייתה חברת אוטובוסים *פרטית* שקובעת שגברים יושבים שם בקדימה ונשים מאחורה מטעמי צניעות, או יתרה מזו: אוטובוסים נפרדים לגברים ואוטובוסים נפרדים לנשים. האם זה היה מפריע למישהו בתור יהודי?

למה אתה מערבב מין בשאינו מינו, זו דמגוגיה במיטבה.

באותה דמגוגיה היית יכול לטעון נגד חדרי שירותים שונים לגברים ונשים:

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Pirat
בוא תסתכל על זה מכיוון קצת שונה. אם באירופה היו חדרי שירותים עם קביעה שיהודים לא יכולים להיכנס לתוכם

https://sites.google.com/site/hamedinai/

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 01-08-2013 בשעה 08:48.
ישן 02-08-2013, 01:15
  משתמש זכר Private Private אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.10.04
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "[QUOTE=Private]בוא תסתכל על..."

אני כבר המון זמן מנסה להבין מה אתה מנסה לעשות בפורום. לא מבין אותך.

התגובה שלך פשוט... וואו.

ציטוט:
בוא תסתכל על זה מכיוון עוד פחות שונה: אם באירופה הייתה חברת אוטובוסים *פרטית* שקובעת שגברים יושבים שם בקדימה ונשים מאחורה מטעמי צניעות,

תגדיר מטעמי צניעות? צניעות של מי? ממה אתה מפחד?
ציטוט:
אוטובוסים נפרדים לגברים ואוטובוסים נפרדים לנשים. האם זה היה מפריע למישהו בתור יהודי?

אני אנסה לנסח את התשובה שלי בצורה הכי טובה שיש:
ברור שזה היה מפריע לי!!!!!

ציטוט:
למה אתה מערבב מין בשאינו מינו, זו דמגוגיה במיטבה.

מרגיש כאילו אתה זורק את המילה דמגוגיה לאוויר ומקווה שעכשיו הכל יהיה בסדר. איך זה קשור לעזאזל?!

אני לא יודע למה בעינייך הפרדה בין גברים לנשים באוטובוסים זה דבר לגיטימי אבל בעיני זה משפיל, מבזה ומחזיר אותי לתקופת ימי הביניים שבהם הגברים שלטו בעולם בכוח הזרוע.

הפרדה בין נשים לגברים בשירותים נראת בעינייך טיפשית? אתה באמת לא מבין את ההיגיון שמאחורי זה?

אני אשאל את השאלה אחרת: אם מטעמי שקר כזה או אחר, היו מחליטים שיהודים יושבים מאחורה באוטובוסים באירופה, מבחינתך זה היה לגיטימי? לא הייתה לך בעיה עם זה?

מה ההבדל בין זה שנשים ישבו מאחור באוטובוס וגברים ישבו מקדימה, על פני זה שנוצרים\מוסלמים ושאר הדתות ישבו מקדימה ויהודים מאחורה?
ישן 02-08-2013, 01:27
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 39 שנכתבה על ידי Private שמתחילה ב "אני כבר המון זמן מנסה להבין..."

ציטוט:
הפרדה בין נשים לגברים בשירותים נראת בעינייך טיפשית?
כן.
ציטוט:
אתה באמת לא מבין את ההיגיון שמאחורי זה?
לא. עובדה שבהרבה מקומות יש שירותים יוניסקס. תתמודד.
ציטוט:
אני אשאל את השאלה אחרת: אם מטעמי שקר כזה או אחר, היו מחליטים שיהודים יושבים מאחורה באוטובוסים באירופה, מבחינתך זה היה לגיטימי? לא הייתה לך בעיה עם זה?
תלוי בשקר - כזה או אחר?
ציטוט:
מה ההבדל בין זה שנשים ישבו מאחור באוטובוס וגברים ישבו מקדימה, על פני זה שנוצרים\מוסלמים ושאר הדתות ישבו מקדימה ויהודים מאחורה?
ההבדל הוא שלנוצרים אין בעיה לשבת ליד יהודים. אין מצווה כזאת בנצרות. אילו היה בא אליה איזה כהן וודו שקר כלשהו ואומר שבדת שלו הוא יכול לשבת רק בצד המזרחי של האוטובוס ואין יותר מקומות פנויים ומבקש ממני לעבור לצד המערבי שלו ושם היה מקום פנוי עבורי, בכיף הייתי עושה, אפילו שזה נשמע לי כמו קשקוש בלבוש. למה? כי אני משתדל לא להיות חרא לאנשים אקראיים ברחוב שלא מציקים לי כל עוד העלויות נמוכות יחסית. זו אותה סיבה שאם מישהו שואל אותי איך להגיע לרחוב מסוים אני עונה לו. יש אנשים שחושבים ההפך. למרבה הצער, מותר להם לחשוב ככה.

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 02-08-2013, 10:56
  משתמש זכר Private Private אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.10.04
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי פסטן שמתחילה ב "[QUOTE=Private]הפרדה בין נשים..."

ציטוט:
לא. עובדה שבהרבה מקומות יש שירותים יוניסקס. תתמודד.

יש גם הרבה מקומות (ע"ע מדינות ערב) שבהן אישה נשואה שנאנסה נכלאת משום שעשתה סקס מחוץ לנישואין. או הרבה מקומות שבהן להכות אישה זה מותר, אם היא התנהגה לא יפה.
הנקודה שלי היא אחרת. יש היגיון. ההיגיון הזה פה לא נובע מסיבות של אפליה או נחיתות של צד אחד כלפי השני.
ציטוט:
תלוי בשקר - כזה או אחר?

לפחות אתה מסכים איתי שזה תלוי בסיבה שבגללה מבצעים את האפליה הזו. מעולה!
קבוצה שגדלה באירופה תחת הידיעה שיהודים הם נחותים משאר העמים ושהם מצורעים ויכולים להדביק אותך במחלות.

ציטוט:
ההבדל הוא שלנוצרים אין בעיה לשבת ליד יהודים. אין מצווה כזאת בנצרות. אילו היה בא אליה איזה כהן וודו שקר כלשהו ואומר שבדת שלו הוא יכול לשבת רק בצד המזרחי של האוטובוס ואין יותר מקומות פנויים ומבקש ממני לעבור לצד המערבי שלו ושם היה מקום פנוי עבורי, בכיף הייתי עושה, אפילו שזה נשמע לי כמו קשקוש בלבוש.

ואם בדת שלו היהודים היו נחשבים נחותים והוא היה מבקש ממך לעבור לחלק האחורי של האוטובוס בשביל שהוא יבצע את המצווה שלו של ריחוק מיהודים?

ציטוט:
למה? כי אני משתדל לא להיות חרא לאנשים אקראיים ברחוב שלא מציקים לי כל עוד העלויות נמוכות יחסית. זו אותה סיבה שאם מישהו שואל אותי איך להגיע לרחוב מסוים אני עונה לו. יש אנשים שחושבים ההפך.

אם הסיבות היו טהורות, גם לי לא הייתה בעיה עם זה.

ציטוט:
למרבה הצער, מותר להם לחשוב ככה.

כן, ליברל אתה...

נערך לאחרונה ע"י Private בתאריך 02-08-2013 בשעה 10:59.
ישן 02-08-2013, 02:51
  משתמש זכר Vladin Vladin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.12
בתגובה להודעה מספר 39 שנכתבה על ידי Private שמתחילה ב "אני כבר המון זמן מנסה להבין..."

ציטוט:
הפרדה בין נשים לגברים בשירותים נראת בעינייך טיפשית? אתה באמת לא מבין את ההיגיון שמאחורי זה?

כמו שפסטן כתב לך, הפרדה בין נשים לגברים בשירותים קיימת רק בחלק מהמקומות. המדינה לא מתערבת בזה ואני מקווה שהיא לא תתערב, למרות שאני מרגיש שלא רחוק היום שבו היא תעשה את זה, כי בטח לא חסרים אנשים שיש להם מה להגיד על זה, ובטוחים שהתערבות פרלמנטרית הכרחית בסוגיה הכל כך חשובה הזאת.

אין שום דבר משפיל בזה שחברה פרטית דואגת לסידורי ישיבה, וזה ממש לא משנה על מה מבוססים סידורי הישיבה האלה. ההשוואה לשליטה בכוח הזרוע מגוחכת בלשון המעטה. אף אחד לא מושיב אישה בכוח מאחור. לא מוצא חן בעינייה? שתעלה על קו אחר שאינו מהדרין. מה גם שבמקרה הזה "הקורבן" אמרה במפורש שהיא עשתה את זה ברצון, אבל אתם לא מפסיקים לחפור פה על כפיה, אלימות וכוח הזרוע.
ישן 31-07-2013, 23:51
  משתמש זכר Vladin Vladin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.12
בתגובה להודעה מספר 45 שנכתבה על ידי meac שמתחילה ב "לא רק אמות המוסר שלך. וזה לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי meac
לא רק אמות המוסר שלך.

אני יודע, יש הרבה אנשים שחושבים כמוני. במקרה הזה העדפתי לא לדבר בשם אחרים כדי למנוע תגובות המשך שמטרתן רק להציק.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי meac
וזה לא רק קטע של יהיה תחליף או לא, זה קטע של בעסק הפרטי שלי אני עושה מה שאני רוצה, בין אם מעסיק זונות, מוכר גראס, מאפשר הימורים, משלם שכר רעב או לא מכניס ג'ינג'ים.

כמובן. זאת הסיבה העיקרית.
הסיבה שציינתי בהודעה הקודמת היא כדי להראות שגם בדרך "הלא מוסרית" שלי היקף האפליה ייפחת. אני חושב שכל אדם עם יכולת חשיבה בסיסית יכול להבין שככל שיש יותר מתחרים בשוק, כך לכל אפליה שהיא יהיה אפקט מאוד לא משמעותי.

נערך לאחרונה ע"י Vladin בתאריך 31-07-2013 בשעה 23:57.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:26

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר