20-08-2024, 14:09
|
|
|
חבר מתאריך: 09.04.23
|
|
הזלזול שלך מצחיק ולא במקום, אבל זה מזכיר לי את ההיבריס הצה"לי הידוע
"ההצעה שלך נייחת. אתה מציע להקים נקודות קבועות מרובות. זה נייח וניתן לאיכון וטיווח מוקדם בקלות. הקמת הרשת שאתה מציע כרוכה בעבודה ולוקחת זמן. כנ"ל הפירוק לקראת תזוזה. כל זה שווה זמן."
אתה שוכח אולי ששטחים כמו שטחי כינוס לרקמ"ים, סוללות כיפת ברזל, בסיסים ומוצבים, כולם "נייחים", ולכן ברור שהרשת תהיינה "נייחת", אבל ניתנת לפירוק והזזה לפי הצורך, כל מה שנדרש הוא משאית אזרחית עם מנוף להנחת ה"בסיס" (בטונדות), ומספר קטן של אנשים יכולים לחברה לוווי ברזל עם סולם.
"כל מה שצריך זה כתב"ם אחד לפריצת המיגון ועוד אחד להשמדה של המטרה."
טעות, אם הרשת והבסיס חזקות מספיק להסתה של כתבמ"ים, יידרש מספר כתב"מים, באותה נקודה, כדי להזיק או לפרוע אותה, מה שיקשה פי כמה וכמה על האויב מאשר כעת. המטרה היא רשת המחוברת לבסיס מספיק חזק לא כדי להקרע על ידי כתב"מ סטנדרטי, אלא כזו שתוכל להסית אותו מהמטרה, ומה עדיף, שיידרשו מספר כתבמ"ים כדי לפגוע באותה מטרה, או כמו כרגע, להשאיר את רוב המטרות חשופות ב-360 מעלות?
"והרי לך תוספת לסיבוך, סירבול וייקור העניין. אני מקווה ששנת הלימודים תיפתח במועד."
4 בטונדות, וווים לחיבור לבטונדות, סולם ורשתות מותאמות לנושא.
לא לייזר, לא מערכת הגנה אקטיבית, ולא פצצת אטום.
אל דאגה, את לימודיי בתיכון (ובאקדמיה) סיימתי מזמן, בזמן שהאויב מוצא ומשקיע בנשק קל וזול כדי להציף את שכבות ההגנה, אתה מזלזל על בסיס כלום בהצעה למוצר זול יותר מכל סוללת כיפת ברזל.
עם הגישה הזו לא פלא שהגענו ל-7.10, בזמן שאויב עם נשק יותר פרימיטיבי עושה בנו שמות, זלזול והיבריס.
יום טוב, ונסה להגדיל ראש, לפעמים הפתרונות הכי פרימיטיבים יכולים להציל יותר חיים מטיל.
|