לצערי הגעתי מאד מאוחר, לכן אין הרבה תמונות. (מי שצילם, מוזמן להעלות עוד תמונות). אבל אי אפשר בלי כלום, אז הינה מספר תמונות. התמונה הראשונה היא של "עמדת עבודה ניידת" שרכש jay באינטרנט.
בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לשני אנשים : אשר .... תודה שלא צלמת אותי. הראל .... תודה שבלבלת לי את המוח.
חתימתך הוסרה על ידי הנהלת האתר היות והיא מנוגדת לכללי החתימות באתר. חוקי החתימות כאן: http://www.fresh.co.il/vBulletin/t-...%A4%D7%A8%D7%A9 באם תחזיר את חתימתך שאינה לפי הכללים למרות שהוזהרת בעניין, למרות שהיא הוסרה, ולמרות שהודעה זו היא אזהרה שנייה, נאלץ לחסום אותך משימוש באתר.
דולב תשחרר כבר....
ציטוט: במקור נכתב על ידי Harel Bahar דולב תשחרר כבר.... השתחררתי כבר ..... זה היה באוגוסט 2000
ג'יי, איפה מצאת את העמדה הניידת הזו?
מר רוג - כי החיים קצרים מדי לשמות מלאים
חנות דגמים בספרד hobbiesguinea.com זה כמובן מגיע ריק ואת הדיסקיות לצבעים צריך להזמין בנפרד בהתאם לסוג הצבע Jay
המון תודה
דולב רד מממני יאללה חופש עד המפגש הבא....
אח.... כמה שאני מחכה כבר להשתחרר כדי לקחת חלק במפגשים האלו... אין זמן לנשום!! נראה מעולה
נאור כלנו עברנו את זה יאללה עכשיו תורך... זה נגמר בסוף בגיל 50 +-. שבת שלום
שלום נאור טוב לראות סימן חיים ממך. מה שלום הסט"רים שלך ? גדי
חחח כן הא..... היי גדי, אם אתה מתכוון לספינות טורפדו, אז כנראה שהתבלבלת בנאור אחר בכל מקרה נעים לשמוע מכם חברים, מקווה למצוא את הזמן לקחת חלק במפגשים. שבוע טוב
בגילי המופלג- מותר להתבלבל