26-11-2012, 15:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.01.07
|
|
מבקשת המלצה לאנימה
אני יודעת שיש אשכול המלצות אבל הסתכלתי בו כבר כמה פעמים בעבר, וגם הנחתי שעקב זה שהפורום לא בשיא פעילותו, אף אחד לא יכעס
אז מאז שסיימתי לראות את שתי העונות של הבית המתוק של צ'י, שהצחיקו אותי לא מעט, החלטתי לחפש משהו חדש ואם אפשר אז קצת יותר בוגר ופחות גיל 12.
מפה לשם מצאתי המלצה על monster והתחלתי לראות. סיקרן אותי ממש,אבל עברו עוד פרקים, ועוד פרק ועוד פרק, ולא קרה כלום. ואז עברו עוד כמה פרקים.. ועדיין לא קרה כלום. האווירה הקודרת נשארה אבל התפתחות בעלילה לא הגיעה.
החלטתי לעשות אתנחתא ולחפש משהו מצחיק. באנטרנט ראיתי המלצות חוזרות על ouran high school, אבל אחרי צפייה בדבר הזה אני יכולה לדווח בוודאות על צניחה ברמת הIQ, למעט כמה רגעי שעשוע פה ושם.
בדקתי גם את ranma 1/2 אבל מדובר בסדרה עם בערך 8 עונות אותו הדבר. היה מצחיק קצת, שום דבר לא השתנה, ובסוף הפסקתי.
עברתי לחפש סרטים, ואומנם נהנתי מאוד מ Arriety the borrower של מיאזקי, אבל pom poco הטריד אותי ממש כשהרקונים החליטו לעשות טרנספורמציה לאשכים שלהם (...), ו world of OZ לא הפיל אותי מהכסא.
אה כן, ניסיתי לראות צ'וביטס, ומה שהתחיל כמשהו משעשע התחלף באמצע הסדרה לקטעי דרמה לא ברורים, בעיקר בגלל התבכיינות מצד הבחורות בסדרה על "למה הבחור אוהב את הרובוט שלו יותר ממני". צניחה בIQ כבר אמרתי?
ואחרי כל המרמור הזה.. יש לכם משהו להציע? ישי, תן איזו מילה טובה...
אגב, בסוף עברתי מסרטי אנימה והורדתי את stardust שהיה מאוד חמוד. אני חושבת שאקרא את הספר של ניל גיימן.
|