שלום חברים ובונים , להלן יומן הבנייה הראשון שלי בפורום (אמרתי לכם שאנסה...אז הנה קיימתי), בתור הקדמה אומר שמאוד מאוד נהנתי לבנות את הדגם הזה, גם בתהליך הבניה עצמו,מבחינת החלקים Revell יצרו פה עם מחשבה (להבדיל מהדגמים האחרים שיצא לי לבנות) מה שגורם לממש חוויה של בנייה. (למשל התמונה בה אני מראה את החלק התחתון עם מספר חלק 24,קודם הדבקתי בצורה כזו
והיה נוח כי החזקתי בעיגול של המספר,לאחר הייבוש חתכתי עם הקאטר (של ITALERI)
צביעה - צבעי אקריליק, מכחולים.
ההחלטה לצבוע את הדגם לפני ההרכבה מאוד הועילה במקרה זה וכן זירזה את התהליך
קנה מידה : 1:72
מנהל פורום: דגמים לבניה עצמית, סקופים וחדשות, צילום ווידאו, וכן.... הצ'קלקה הכחולה של פרש
חבר מתאריך: 01.02.09
הי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי גרשון_ד שמתחילה ב "יומן בנייה Hawker Fury MK 1"
אהבתי.
אחלה בניה.
לגבי העתיד, אני מציע להעלות בשלבים ולהמתין לתגובות כדי לתת אפשרות לחברה להגיב ולהעיר.
כדי להעלות לגלריה של עבודות שהסתימו, אני עוד תמונות, מכל הכיוונים (של המטוס כולו).
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי גרשון_ד שמתחילה ב "יומן בנייה Hawker Fury MK 1"
שלום
אני לא הייתי ממליץ לך לצבוע את הדגם כאשר החלקים הם עדיין על העץ כי אתה צריך לעשות אחר כך תיקוני צבע נקודתיים. ובמקרה הגרוע יותר, צריך לשייף קצת כי נוצרה לך מדרגה קטנה בין שני חלקים.
תודה על התגובות חברים יקרים, למען האמת העלתי הכל ב״מכה״ מהסיבה הפשוטה שנראה לי מיותר לרשום לכל תמונה טקסט שכאשר רואים את זה בתמונה, משהו בסגנון : ״הוספתי את כנפי המטוס״ ואז התמונה, ״הוספתי את הגלגלים״ ואז תמונה...
יומן בניה מלא הכוונה לטקסטים בצמוד לתמונות,כן?
Jada לקחתי לתשומת ליבי את דברייך.
אשר - אשלח אלייך בימים הקרובים למייל תמונות של המטוס באיכות יותר גדולה שהעלתי בפורום.
אולי זה על פוסט אחר צריך להיות אך אני אשמח מאוד לטיפים בצביעת הדגם במכחולים, (אשר,קראתי את המאמר שלך פה בפורום לגבי צביעה במכחולים, אך אולי יש עוד טיפים וטכניקות)