בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Mpiko שמתחילה ב "אמל"ח ולחימה ממלחמת האזרחים בסוריה #14"
הוא מציג את הסרטונים הללו כהוכחה לכך שטילי סקאד נפלו בידי המורדים והם אף משגרים אחד מהם. לעניות דעתי בסרטון הראשון רואים טילי נ"מ ובסרטון השני זהו בכלל הצבא הסורי שמשגר את הסקאד. אשמח לשמוע את דעתכם.
מומחה לתעופה, תעופה צבאית, חלל ולווינות. חוקר בכיר במכון פישר
חבר מתאריך: 02.07.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ofermar שמתחילה ב "מתוך מאמרו האחרון של גיא בכור"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ofermar
הוא מציג את הסרטונים הללו כהוכחה לכך שטילי סקאד נפלו בידי המורדים והם אף משגרים אחד מהם. לעניות דעתי בסרטון הראשון רואים טילי נ"מ ובסרטון השני זהו בכלל הצבא הסורי שמשגר את הסקאד. אשמח לשמוע את דעתכם.
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי lior432 שמתחילה ב "זה סאגר- הנקודה האדומה די..."
תיקון קטן- עוברות 8 שניות מהפגיעה במטרה עד ששפיצוץ נתפס במיקרופון של המצלמה. ככה שבהנחה שצלם נמצא ליד הכוון, הטווח למטרה הוא בערך 2700 מטר, בהחלט פגיעה יפה בקצה הטווח של הסאגר.
שוב, בהנחה שהצלם ליד הכוון. לי מסתדר יותר טווח של 2200
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי lior432 שמתחילה ב "תיקון קטן- עוברות 8 שניות..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי lior432
תיקון קטן- עוברות 8 שניות מהפגיעה במטרה עד ששפיצוץ נתפס במיקרופון של המצלמה. ככה שבהנחה שצלם נמצא ליד הכוון, הטווח למטרה הוא בערך 2700 מטר, בהחלט פגיעה יפה בקצה הטווח של הסאגר.
שוב, בהנחה שהצלם ליד הכוון. לי מסתדר יותר טווח של 2200
הצלם כנראה סמוך לכוון כיוון ששומעים בקלות גם את רגע השיגור.
נערך לאחרונה ע"י yaari בתאריך 15-04-2013 בשעה 08:20.
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי lior432 שמתחילה ב "זה סאגר- הנקודה האדומה די..."
הטווח 1500 - 1800 מקסימום.
טווח קצר יחסית לנ"ט ובאמת נראה כמו סאגר.
שים לב שהטיל נמצא בשלב שאחרי העלייה 'למעלה' ב-500 מטר הראשונים וירידה למסלול 'רגיל'.
נראה שהרשף מהשיגור מצית משהו במבנה העילי של הדת''ק. שימו לב שהמבנה הקטן מתפוצץ ונהרס בחלקו הימני הקרוב אל מה שנראה כדמות שמשגרת בכריעה.
"שבעה דברים בגולם ושבעה בחכם. חכם אינו מדבר לפני מי שהוא גדול ממנו בחכמה, ואינו נכנס לתוך דברי חברו, ואינו נבהל להשיב, שואל כהלכה ומשיב כעניין, ואומר על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון, ועל מה שלא שמע אומר לא שמעתי, ומודה על האמת. וחילופיהן בגולם.;" מסכת אבות- פרק ה', משנה ז'
ככל שאני צופה יותר בסרטון הזה הוא נראה לי יותר מוזר - עד כדי פיברוק.
שימו לב שבסביבות 2:15 רואים פגיעות בדת"ק (למטה משמאל).
מה החברה למעלה עושים? כלום.
גם אחרי הפיצוץ, הייתי מצפה שתהיה שם סוג של התרוצצות.
אבל לא - הם ממשיכים להתנהל באיטיות. חלק יורדים לאט, חלק ממשיכים להסתובב למעלה.
אני לא בטוח שאלו לא שני סירטונים שהודבקו משום מה.
לא יודע אם הובא פה בעבר - תיעוד: האם ישראל מפעילה מזל"טים בשמי סוריה?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Mpiko שמתחילה ב "אמל"ח ולחימה ממלחמת האזרחים בסוריה #14"
תיעוד שהפיצו המורדים בשלטונו של אסד, מראה לכאורה כלי טיס מערבי בשמי סוריה, שלא ברור מי הפעיל אותו. דו"ח האו"ם חשף באחרונה שישראל מפעילה כוחות אוויריים בשטח המדינה
לוחם הקומנדו שחיסל 49 מחיילי אסד: "הם רוצחים ילדים. חייבים לעצור אותם"
בראיון נדיר מספר הלוחם שערק מצבאו של אסד על הלחימה העיקשת בכוחותיו של הנשיא ("היו ילדים קטנים שנהרגו"), על הקושי שבהריגה של כל כך הרבה אנשים ("לא הרגתי אנשים מעולם קודם") ועל הכאב הגדול על החורבן בארצו ("אנחנו לא יודעים מה נעשה אחרי המהפכה"). אבו עומר, לוחם קומנדו שהצטרף למורדים, מבכה על כל אדם שנאלץ להרוג
טוב לראות שהם מיישמים את ההנחיות של מייקי וכל כדור נורה על מנת לפגוע...
אני מתקשה להחליט מה הקטע הטוב ביותר:
- ריסוס בקלאצ' תוך כדי ריצה במעגלים?
- ירי אינסטנטיבי עם RPG?
- או שימוש במקלע כבד כתחליף לציפצוף של הרוורס במשאית קלה...