תכירו... חיים (הבהיר יותר) וסנשו (על שם סנשו מהסרט אורגזמו), שני עיזים זכרים מסורסים (יש מילה בעברית שמקבילה ל"שור"?). שניהם בני שנתים ותפקידם בכוח, מלבד היותם חמודים לאללה זה לעזור לשמור על החצר והמדשאה קצת פחות ג'ונגליות...
כרגע זה תמונות באיכות נמוכה משיחת וידאו של סקייפ... הגברת תצלם מחר תמונות באיכות יותר גבוהה
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "דומני שזה עניין של שושלת...."
טוב, לאחר בדיקה עולה שבאופן טבעי הקרניים בגזע העיזים הזה צומחות באופן שמסתלסל מספר פעמים מסביב לאוזן. אצל סנשו וחיים, נעשה ניסיון (לא מקצועי בבירור) לשרוף את הקרנים כשהיו צעירים מאוד ובגלל חוסר המקצועיות הקרניים לא רק המשיכו לצמוח אלא הן צומחות באופן לא אחיד (ומכאן האיום על עינו הימנית של סנשו).
אתמול לקחה הגברת מסור וניסרה את קצה הקרן (אורך של אגודל) כדי להסיר את האיום. סנשו לא חש דבר ועמד בשקט מופתי. תמונות של הקרן לאחר הניסור יבואו בקרוב
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "טוב, לאחר בדיקה עולה שבאופן..."
הם לא מרגישים את זה? אין צורך להרדים לפחות באופן מקומי?
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "הם לא מרגישים את זה? אין צורך..."
הקרן, מלבד בבסיסה, הינה חומר מת. אין הבדל מעשי בין קיצוץ של חלק מהקרן (טכנית הפועל הנכון הוא קיטום), לבין גזיזת ציפורניים... זה רק שמדובר פה בציפורן מאוד מאוד עבה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "החברים החדשים במשפחת רוג.... עיזים"
יש לך מקור בלתי נדלה של גבינות וחלב מהסוג הטוב ביותר.
אתה יודע כמה יקר זה מוצרי חלב של עיזים? פי 2 מבקר.ואני מניח שגם כך בארה"ב. ולך יש את זה טרי יום יום ללא שום עלות.
אני מציע לך להתחיל לשווק לשכנים שלך מוצרי חלב מהצמד חמד האלו . תקרא לזה : גבינות מר רוג' את גברת רוג' בעם.
צחי יקר...
ראשית כל, רוג, ללא האפוסטרוף בסוף. מתחרז עם עוג, אבל פחות ענק ופחות מלך הבשן...
שנית, כפי שהגרייי ציינה, אין לנו האפשרות להפיק חלב עיזים משני זכרים מסורסים אלו... לא משנה כמה חיפשנו באינטרנט, לא מצאנו שום שיטה יעילה לעשות זאת.
שלישית, בעתיד אנחנו מקווים לרכוש גדייה צעירה ולגדל אותה. ממנה, (לאחר המלטה ראשונה כמובן) נחלוב חלב עיזים אבל הכמות, בסבירות גבוהה, תספיק בקושי לתצרוכת הבית, אם בכלל. אם וכאשר זה יקרה, ראה עצמך מוזמן להתארח אצלנו (יש יופי של חדר אורחים, ד"א) ולקבל כוס קפה על חלב עיזים טרי מהעז .
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "צחי יקר...
ראשית כל, רוג, ללא..."
אה.. חבל שיהייה בהצלחה עם מציאת גדייה צעירה .
ולגבי ההזמנה הבאמת נדיבה שלך שמע, לא רוצה לאיים אבל אני אדם שנוטה לקחת הזמנות ברצינות ולא יודע מה זה ציניות בעניין זה. אז אל תתפלא אם אפתיע אותך
בה.פ יום אחד בסגנון : " היי רוג, הגעתי לארה"ב לפני כמה ימים ואני נמצא כאן בעיירה שלך פה בדיינר, תוכל להכוין אותי בדיוק לבית שלך? אה ו.. תרתיח מים לקפה "
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי הגרייי שמתחילה ב "למה הם קשורים אחד לשני?
אין..."
זה היה אך ורק כדי שישארו צמודים בזמן הצילום...
בדרך כלל כל אחד עם הרצועה שלו, אבל בזמן שהגברת ניסתה לצלם אותם, סנשו חטף פתאום פחד-מצלמות או משהו כיוון שהוא התעקש להסתובב מסביבה ולהישאר רחוק מחיים....
נערך לאחרונה ע"י MS_Rogue בתאריך 07-09-2011 בשעה 13:11.
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי -Jump- שמתחילה ב "איזו חיה מדהימה!
למה דווקא..."
במקור לא תכננו לקחת עיזים עדיין אלא לחכות עד שנה או שנתיים אבל רצה הגורל וחברה של הגברת שמספקת עיזים לארגון ה-4H המקומי (שזה תוכנית חינוכית אחרי-ביצפר הסובבת סביב עיסוקים חקלאיים למיניהם - מתנ"ס חקלאי תקראו לזה). הביקוש לעיזים מ-4H ירד אבל כמות העיזים לא, כך שהיא נשארה עם קצת יותר מדי זכרים ושאלה אם נהיה מעוניינים לקחת שניים.
מכיוון והם חוסכים זמן ומאמץ על כיסוח הדשא, שמחנו לקחת אותם
הסיבה עיקרית שהם מסורסים היא הריח. הריח המקושר עם עיזים נובע בעיקר מנטייתם של תיישים לא מסורסים להשתין על כל דבר, כולל עצמם... סירוס בגיל צעיר מפחית דרסטית את הנטייה הזו ועימה את הריח
בתגובה להודעה מספר 47 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "טוף וידאו חדש במלאת שישה..."
רק לי זה עשה רע לראות את העזה נדרשת לגרור את ערימת העצים מאחוריה?
היא לא נראתה מאושרת במיוחד.
וכל זה עוד מאנשים שמתייחסים יפה לחיות.
לא רוצה לחשוב מה עובר על החיות האלה במקומות לא ידידותיים לבעלי חיים.
"כי יקום בקרבך נביא או חולם חלום, ונתן אליך אות או מופת. ובא האות והמופת אשר דיבר אליך לאמור: נלכה אחרי אלוהים אחרים, אשר לא ידעתם ונעבדם, לא תשמע אל דברי הנביא ההוא או אל חולם החלום ההוא: כי מנסה ה' אלוקיכם אתכם, לדעת הישכם אוהבים את ה' אלוקיכם בכל לבבכם ובכל נפשכם. אחרי ה' אלוקיכם תלכו ואותו תיראו; ואת מצוותיו תשמורו ובקולו תשמעו, ואותו תעבודו ובו תדבקון". (דברים פרק יג', פסוקים ב'-ה')
נערך לאחרונה ע"י מודרן-סקיור בתאריך 28-04-2013 בשעה 05:08.
בתגובה להודעה מספר 48 שנכתבה על ידי מודרן-סקיור שמתחילה ב "רק לי זה עשה רע לראות את העזה..."
מאושרת במיוחד היא לא, בדיוק כמו ילד בשיעור חינוך גופני, אבל היא הייתה זקוקה לזה בדיוק מאותה הסיבה. אז גם אם היא לא במאה אחוז מאושרת מההתעמלות, היא לא ממש סובלת, והפעילות שורפת את השומנים ובונה שרירים. מה רע?
אגיד לך מה עושה לי רע - בעלי חיים שסובלים מבעיות בריאות בגלל השמנת יתר וחוסר פעילות....
בתגובה להודעה מספר 49 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "מאושרת במיוחד היא לא, בדיוק..."
לאחרונה נחשפתי לשיטות אילוף שאני בטוחה שהיו גורמות לעז לתרגל בכיף..
כמו עם כל בעל חיים, צריך למצוא את התגמול הנכון..
העולם הזה נקרא "מרקר טריינינג" והוא נכון לרוב בעלי החיים בעולם
בתגובה להודעה מספר 49 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "מאושרת במיוחד היא לא, בדיוק..."
ילד בשיעור גופני מודע פחות או יותר לעובדה שרוצים לשמור על הבריאות שלו,
ככל שהוא מתגבר כך המודעות עולה והסבל פוחת.
ככל שהגיל רך, כך משתדלים כמה שפחות לעשות לו טראומה פיזית.
העזה התמימה היא בבחינת הילד הרך, גם ברמת האינטלגנציה יש מכנה משותף לילד קטן,
צריך לזכור שבניגוד לילד שמכוון על ידי מבוגרים, היא לא נמצאת בסביבה טבעית ובעצם מצייתת לבני אדם.
בכל מקרה ניכר שיש לך רגישות לבעלי חיים מהודעות קודמות ולכן הרגשתי נוח לאמר את זה
"כי יקום בקרבך נביא או חולם חלום, ונתן אליך אות או מופת. ובא האות והמופת אשר דיבר אליך לאמור: נלכה אחרי אלוהים אחרים, אשר לא ידעתם ונעבדם, לא תשמע אל דברי הנביא ההוא או אל חולם החלום ההוא: כי מנסה ה' אלוקיכם אתכם, לדעת הישכם אוהבים את ה' אלוקיכם בכל לבבכם ובכל נפשכם. אחרי ה' אלוקיכם תלכו ואותו תיראו; ואת מצוותיו תשמורו ובקולו תשמעו, ואותו תעבודו ובו תדבקון". (דברים פרק יג', פסוקים ב'-ה')