סרט מדע בדיוני חדש עם מאט דיימון: "אליסיום" (ELYSIUM)
זו הופכת לשנה מצוינת בקולנוע למי שאוהב מדע בדיוני ופנטזיה.
לפי IMDB הסרט מתרחש בעתיד בו העשירים ביותר חיים בתחנת חלל ושאר האנושות חיה בכדור הארץ ההרוס. מאט דיימון לוקח על עצמו משימה שיכולה להביא לשוויון בין העולמות.
הסרט נכתב ובוים ע"י מי שכתב וביים את הסרט "מחוז 9" (Neill Blomkamp) והוא אמור להיות יצירה מקורית שלא מסתמכת על איזשהו מקור. אמור לצאת ב 9.8.13
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי totaljack שמתחילה ב "רגשות מעורבים...
אני אוהב מדע..."
עצם זה שבחרו לתפקידים הראשיים שחקנים שנחשבים לדי איכותיים (גם ג'ודי פוסטר ו- וויליאם פיצ'נר נמצאים שם) כנראה מעיד על זה שניסו ליצור משהו איכותי. הסיפור מסגרת נשמע סבבה אבל מהטריילר קשה להרגיש האם העלילה מתחברת יפה.
ההתרשמות הכללית שלי היא שניסו לבשל פה משהו שעל סקאלט האיכות יהיה ממוקם בין סרט-אקשן-עם-פיצוצים לבין סרט עם סיפור טוב. אני מקווה שבסוף לא יתגלה שזה סרט עם גוף ומוח של קלי באנדי - נראה פצצה ומטומטם כמו נעל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "סרט מדע בדיוני חדש עם מאט דיימון: "אליסיום" (ELYSIUM)"
ואתה לא רואה דימיון לסרט הקרוב של טום קרוז? יש קטע כזה בהוליווד להוציא כמה סרטים בעלי נושאים דומים. המטרה הבית הלבן, למשל, ועוד חודשיים ייצא סרט כמעט זהה, רק מיליציות במקום קוריאנים, שוטר שלא הצליח להתקבל לשירות החשאי במקום סוכן שהודח מהשירות החשאי, ונשיא לבן קול וצעיר מול נשיא שחור קול וצעיר. כמעט אותו סרט