22-03-2008, 17:48
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.05.05
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי #roy# שמתחילה ב "עיניים בשמיים - הצצה נדירה לחמ"ל הלווינים של חיל המודיעין"
מתוך היכרות אישית עם "ילד" כמו אחד מאלה שבכתבה, אני מקווה שיש גם כמה מבוגרים שיכוונו את העשייה.
בסך הכל, הכתבה נראית כאילו היא בנויה להעביר מסר ל"פנים" (עם ישראל התעודדו!) וגם ל"חוץ" (ערבים\פרסים היזהרו לכם!).
הבאג היחידי שאני מוצא כאן הוא בכך שעד כמה שאני מבין, הגדרת המטרות של אויבינו איננה הגיונית ושקולה על פי אמות המידה המערביות של עלות-תועלת-דעת קהל.
לכן לא מובן לי למה ההתעקשות הישראלית להקרין מסרים מרתיעים על פי אמות המידה המערביות.
אנחנו לא מתכוננים למלחמה בבריטים או בצרפתים, אלא בערבים ובפרסים. מה כאן לא ברור?
בסעיף אויב- אין חדש.
בסעיף קרקע- אין שינוי.
בסעיף כוחותינו- עדיין מדובר רק בצה"ל.
בסעיף מודיעין- למרבה השמחה יש התפתחויות.
בסעיף זמן ומרחב- עוד לא נולד הב&^#^% שיעצור את הזמן, והמרחב הוא עדיין זה שאנחנו חיים בו, עם עזה ואירן.
בסעיף מזג אויר- באמת, עונות השנה מעט השתנו, אבל עדיין בכל שנה יש חורף וגם קיץ.
למה כל כך קשה ללמוד ולהסתגל לדרכי המחשבה של האויב? חסר אצלנו איך ללמוד ערבית?
אין אצלנו דוברי פרסית?
אוף.
נ.ב.
כל הכבוד לחברה מהפיתוח והייצור.
ברכות למשתמשים מצה"ל, מקווה בשביל עצמי שתוכיחו עצמכם ראויים לכלים האלה.
ב ה צ ל ח ה
"שבעה דברים בגולם ושבעה בחכם. חכם אינו מדבר לפני מי שהוא גדול ממנו בחכמה, ואינו נכנס לתוך דברי חברו, ואינו נבהל להשיב, שואל כהלכה ומשיב כעניין, ואומר על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון, ועל מה שלא שמע אומר לא שמעתי, ומודה על האמת. וחילופיהן בגולם.;" מסכת אבות- פרק ה', משנה ז'
|