לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-02-2013, 21:11
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
הניתוח שלי הוא בדיוק הפוך - נתניהו יעלה אם יהיו בחירות.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "האמת שלא צריך את הסקרים האלה..."

אסביר מדוע:

יש שתי סיבות שבגללן לפיד עלה מאזור ה - 9 מנדטים בסקרים ל - 19 מנדטים במציאות. הראשונה : הרצון, הדי מפתיע, של בוחרי השמאל-מרכז שלא להתבדל ודווקא כן להשפיע על המציאות הישראלית. לכן, ברגע ששלי יחימוביץ' אמרה שלא תכנס לממשלה בשום תנאי וציפי לבני אמרה שתכנס בתנאי שזו לא תהיה ממשלת ימין (תנאי שהיה מופרך לפי הסקרים) כל אחת מהן איבדה כחמישה מנדטים ללפיד, שלא רק הודיע שהוא כן יכנס לממשלה אלא דיבר על תנאים קונקרטיים שרוב הציבור (אפילו אני) מזדהים איתם. הסיבה השנייה היא התוקפנות המכוערת של הליכוד, שבוע אחרי שבוע כנגד הבית היהודי. במקום לתקוף את לפיד ולהאבק איתו על בוחרי ימין "מתון" שהיו די נגעלים מדעותיו של עופר שלח,למשל, ולא רק הוא, בחר נתניהו לתקוף את הבית היהודי. זה הצליח לו, חלקית הוא הצליח לגרוע מבנט 3 מנדטים שזרמו הישר ללפיד והפסיד עוד יותר מנדטים כתוצאה מהתגובות של הבית היהודי. הוא באמת ירה בתוך הנגמ"ש וניהל את הקמפיין הכי גרוע שאני זוכר בתולדות הפוליטיקה הישראלית.

לפיד היה ברירת המחדל אליה זרמו מצביעים מימין ומשמאל , יריביו לא תקפו אותו אלא חיזרו אחריו והוא היה הכי פרגמטי מבין כל המועמדים. לכן, מצביעים רבים חיזקו אותו, אבל אף אחד לא תכנן שהוא יהיה ראש הממשלה. דווקא חולשתו המסתמנת בסקרים היא שאיפשרה לו להתקדם - חשבו עליו בתור גורם שיאזן את ממשלת הימין המופרע (שהפעם אפילו טען על עצמו שהוא מופרע)

דווקא סקר שמציב את לפיד כראש ממשלה יפחיד ישראלים רבים, בייחוד אם הליכוד ישכיל סוף סוף להפנות את הזרקור לרשימה של לפיד במקום להתעסק במספר הילדים של אורית סטרוק .דווקא סקר שבו הוא מצטייר כחזק מדי, כראש ממשלה באופן ברור, יבריח ממנו הרבה בוחרים. צ'אקי, למשל , שהצביע עבורו, הודה בכך שזה מרתיע. יש גם אחרים. גם אם רוצים את לפיד בממשלה לא נראה לי שמעוניינים לתת תשדר טלוויזיה את האחריות על מלחמות או על הכלכלה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:55

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר