יש דרך למנוע מפייסבוק לתת עלי מידע בניוז פיד של חברים?
כשאני עושה לייק למשהו או מגיב באיזשהו עמוד נוצר על זה דיווח בניוז פיד של החברים בפייסבוק. היום פתאום הופיע לי בניוז פיד דיווח שחברה נכנסה לכתבה (באתר חדשות) על תמונות עירום של איזושהי סלב אמריקאית (הופיע גם תמונה שלה עירומה לגמרי עם טשטושים קלים).
עשיתי צילום מסך של זה, שלחתי לה את זה בפרטי והיא טענה שזה מפתיע אותה כי היא לא נכנסה לכתבה הזו דרך פייסבוק. היא טענה שהיא הייתה מחוברת לפייסבוק ובמקביל, בכרטיסייה אחרת, היא גלשה לתוך אותו אתר חדשות שבעבר היא עשתה לו לייק.
יש דבר כזה? אם אני נכנס לאתרים כמו טמקא או מאקו אחרי שעשיתי להם לייק זה יוצר דיווחי ניוז פיד? יש דרך למנוע דיווחי ניוז פיד? (חוץ מדברים כמו "צ'אקי העלה תמונה חדשה" או דיווח על סטטוס חדש בפרופיל שלי וכאלה)
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "אני מניח שהיא התקינה app של..."
תודה אבל זה לא מציק לה יותר מידי
אותי לעומת זאת זה הכניס לסרטים והתקשרתי לחבר כדי לשאול האם הוא רואה דיווחים עלי כשאני עושה לייקים או מגיב לסטטוסים בדפים של קבוצות והוא אמר שלפעים קופצים לו דברים כאלה עלי. אתה יודע אם אפשר למנוע דבר כזה או שזה חלק מהמחיר של להיות בפייסבוק?
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "לדעתי אי אפשר למנוע מלייק..."
אני שונא את זה שיאיר לפיד אונסים אותך להחזיק חשבון יאיר לפיד פיקטיבי במקביל ליאיר לפיד האמיתי שלך כדי ששאר החברים שלך ביאיר לפיד לא יראו כל דבר שאתה עושה בתוך יאיר לפיד. יש דברים שלא מתאים לך שאחרים יראו.
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "וזו הסיבה שמי שרוצה פרטיות לא..."
נשבע לך שידעתי שאתה תגיב פה משהו כזה.. זאת שטות. אתה יכול להיות בפייסבוק ולשמור את מעגל האנשים שרואים אותך בצמצום. אם אתה לא סומך גם עליהם, אז זאת בעיה אחרת. אתה יכול באותה מידה בדיוק לטעון שכל מי שמחזיק מחשב מוותר על הפרטיות שלו.
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "נשבע לך שידעתי שאתה תגיב פה..."
בחייך, שרוקי, ככל שאתה יותר מגביל מי יכול לקבל עליך מידע, כך יש לך פחות שימוש בפייסבוק. הרי בלי כל האפליקציות, המשחקים ושאר השיגועים כל מה שיש לך זה לראות שינויי סטטוס ותמונות של הנחיר השמאלי שמעלה איזה מוזר...
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "בחייך, שרוקי, ככל שאתה יותר..."
אני לא מדבר איתך על המכורי פייסבוק הכבדים.
פייסבוק זה אחלה אמצעי לפירסום, קידום עצמי ומה לא כי זה עולמי וכל העולם ואישתו נמצאים שם.
ובתכלס, כמו ששרוקי אמר, זה אחלה ללשמור על קשר עם אנשים ישנים ורחוקים.