סדנאות איירבראש או בניית דגמים בארץ או בחו"ל. האם קיים?
היי בונים,
עניין אותי לדעת האם קיימות סדנאות שמלדמות שימוש באיירבראש, או אפילו צעד אחד קדימה - טכניקות מתקדמות של בניית דגמים או צביעתם, בניית דיורמות, מויות ומה לא.
מעבר לכמות החומר הרב שקיים ברשת ולהורדה, אני מדבר על סדנאות שאולי מעבירוים החברה הגדולים בתחום - פרנסואה וורלינדן, מיג חימנז (שפ פיין?.. :חולם ועוד.
אם לא, אשמח להכוונה על שיעורים בהתמקצעות באיירבראש, עדיפות לצבעים ארקיליים.
תודה!
במקור נכתב על ידי fritz2
היי בונים,
עניין אותי לדעת האם קיימות סדנאות שמלדמות שימוש באיירבראש, או אפילו צעד אחד קדימה - טכניקות מתקדמות של בניית דגמים או צביעתם, בניית דיורמות, מויות ומה לא.
מעבר לכמות החומר הרב שקיים ברשת ולהורדה, אני מדבר על סדנאות שאולי מעבירוים החברה הגדולים בתחום - פרנסואה וורלינדן, מיג חימנז (שפ פיין?.. :חולם ועוד.
אם לא, אשמח להכוונה על שיעורים בהתמקצעות באיירבראש, עדיפות לצבעים ארקיליים.
תודה!
אהלן,
בארץ לא מתקיימות סדנאות כאלו, אבל בחול קיימות סדנאות במסגרת פגישות של מועדונים מקומיים ותערוכות. אני יודע שבתחום של בניית דמויות קיימות סדנאות צביעה עם הבונים הטובים בתחום.
אני מציע שתפנה להנהלת המועדון. אולי הם יוכלו לייעץ לך לגבי ארועים בחול ...
מנהל פורום: דגמים לבניה עצמית, סקופים וחדשות, צילום ווידאו, וכן.... הצ'קלקה הכחולה של פרש
חבר מתאריך: 01.02.09
הי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי fritz2 שמתחילה ב "סדנאות איירבראש או בניית דגמים בארץ או בחו"ל. האם קיים?"
צודק שמעון. אין בארץ סדנאות מהסוג הזה.
הועלה, בעבר, ררעיון לקיים סדנאות כאלה במסגרת המפגשים החודשיים, אולם הרעיון נפל מסיבות טכנייות של העברת ציוד ומקום שבו ניתן לעבוד. (לא מעשי במסגרת ביה"ס שבו מתקיימים המפגשים).
באינטרנט יש המון סרטונים ורובם באיכות מעולה שמסבירים טכניקות שונות.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי fritz2 שמתחילה ב "סדנאות איירבראש או בניית דגמים בארץ או בחו"ל. האם קיים?"
הי
יש לי תוכנית שאני שוקד עליה הקמת סטודיו בירושלים שאלמד שימוש בחומרים שונים, בניית דיורמות, עבודה עם מברשות אוויר ועוד...
כרגע הכל נמצא רק בגדר תוכנית שאני בונה אותה, מקוה שזה לא יקח עוד זמן רב ואז אוכל לדחוף קדימה את תחום בניית המודלים בארץ, ואם אפשר למנף זאת כסדנאות שבהם ילמדו איך לבנות דברים כיד הדימיון הטובה.
מנהל פורום: דגמים לבניה עצמית, סקופים וחדשות, צילום ווידאו, וכן.... הצ'קלקה הכחולה של פרש
חבר מתאריך: 01.02.09
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי עמית יערי שמתחילה ב "הי
יש לי תוכנית שאני שוקד..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי עמית יערי
הי
יש לי תוכנית שאני שוקד עליה הקמת סטודיו בירושלים שאלמד שימוש בחומרים שונים, בניית דיורמות, עבודה עם מברשות אוויר ועוד...
כרגע הכל נמצא רק בגדר תוכנית שאני בונה אותה, מקוה שזה לא יקח עוד זמן רב ואז אוכל לדחוף קדימה את תחום בניית המודלים בארץ, ואם אפשר למנף זאת כסדנאות שבהם ילמדו איך לבנות דברים כיד הדימיון הטובה.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי שמולביץ אשר שמתחילה ב "[QUOTE=עמית יערי]הי
יש לי..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי שמולביץ אשר
עמית. תבורך.
אני מכיר בראשון 2 בתי ספר: גלריה "שיר-ארט" טלפון 03-9648944 ו־"חיים בצבע" באיזור התעשייה בראשון, טלפון 054-7752812 (אם הם עדיין קיימים). כמו־כן ישנו מורה פרטי, אומן ברמה גבוהה בשם מוטי שמש, הטלפון שלו: 054-9807171 בסטודיו בתל אביב כמדומני.
רן.