30-11-2012, 12:44
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
אלו ה"תחתוני בית" שלך, נכון?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "מכירים את זה שאומרים שגברים רווקים לא זורקים תחתונים עד שהם מתפוררים?"
אלה שאתה אוהב, אבל חושב שאסור שיקרה שתראה אתם בציבור ליד אנשים שלא ממש קרובים אליך ואתה סומך עליהם...
איך יודעים? משום שהם התפוררו מרוב כביסות, ולא נקרעו הרבה יותר מוקדם בגלל אחת משתי פעולות גבריות נפוצות:
1. בישראל, שכידוע יש בה 475 ומעלה ימי חום מגעיל בשנה, מזיעים ובתחת מזיעים במיוחד. מסיבות אלו צריך לטפל בגירוד המעיק של הזיעה וה"טיפול" יוצר לרוב לחץ על האריג בחלק מאוד רגיש של הבגד וגורם לקריעה מוקדמת (יש לציין שגם בנות סובלות מזה, אלא שהלונז'ירה שלהן בנויות, מבחינת תכנון, לעמוד בכאלה לחצים ופשוט להתנקז אל תוך הקניון)
2. אין לך את הקרע, שלא לומר "שברים מקיפים בשלד וברצועות" הנוצר עקב יותר מדי מקרים שבספרות המחקרית מוגדרים כ"אני לא מאמין שאני הולך לה%$יין עם הכוסית הזאת אין מצב שאני יושב להתפשט כמו בנאדם אז פשוט נוריד את הג'ינס והבוקסרים בעזרת העתודה החטיבתית (זוג רגליים) תוך כדי ששאר הגוף (פלס"ר, רובאית, מסייעת ודרגים) כבר עסוק בפריצה". הקטע שבו חלק מהבוקסר נלכד עד איזו פיקת ברך עקשנית, בעוד כף הרגל הנגדית מפעילה כוח ברמה של שלוש פצצות כמו שהוטלו על הירושימה, על החלק השני - הקטע הזה הוא מחריב בוקסרים סידרתי ואפילו כאלה שנקנו ב"אולד נייבי" בקנל סטריט (ואשכרה עוד יש לי כמה שכאלה שקניתי ב 1998!) מתפוררים ומשמיעים קול קריעה מבאס.
נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 30-11-2012 בשעה 12:46.
|