04-02-2013, 20:43
|
|
בעל תואר שני ביהדות, בהתמחות בהיסטוריה של עם ישראל והגות יהודית.
|
|
חבר מתאריך: 15.02.09
|
|
עידכון
טוב, עכשיו שחלק מהעניינים קצת נרגעו אני יכול לשתף אתכם בחיי האישיים. רובכם מכירים אותי רק מהפורום ואם יש מישהו שמכיר אותי אישית, אז הנה חיי פרוס לפניכם:
אני, כידוע, אב לארבעה ילדים. מה שאתם לא יודעים הוא ששניים מהם הינם בעלי פיגור שכלי.
הילד הגדול (14) עם פיגור קשה, והשני (12 וחצי) עם פיגור קל עד בינוני. בנסוף יש לי 2 ילדים בריאים.
כל הריון הוא סיפור עם 50% סיכוי לעובר פגוע. הדבר ניתן לגילוי בבדיקות שגרתיות כגון סיסי שליה, מי שפיר וכדומה. מי שמכיר, יודע.
עברנו כבר בעבר הפסקת הריון יזומה (ואל תיכנסו איתי לנושא האתי או ההלכתי, תודה).
בהריון האחרון היו סיבוכים שגרמו לכך שאת הבדיקה עשינו רק בשבוע ה17 של ההריון. אשתי היקרה היתה בשמירת הריון הדוקה במשך כמה שבועות ארוכים. מה שגרם לי לשמש חלק מהזמן כחד-הורי בפועל. היתה תמיכה של המשפחה המורחבת ושל העבודה שלי לפי הצורך, כולל אישור לאחר קבוע לעבודה (כדי להספיק לקחת ת'ילדים לגן וכל זה)
הבדיקות של מי שפיר יצאו חיוביות (כמה אירוני שחיובי זה רע ושלילי זה טוב) וביצענו בשבוע שעבר את ההפסקה בשבוע ה21. (בד"כ עוישים בשבוע 14)
תוסיפו לכל זה שגילו אצל אבא שלי סרטן לפני כמה חודשים, ולאחר הסרת הגידול, התחיל מיד דיאליזה.
בקיצור, היו עלי הרבה לחצים בחיי האישיים בחודשים האחרונים.
יום אחרי ההפלה היזומה חזרתי לעבודה.
במהלך הלימודים הייתי בסיטואציה שלא הפעלתי שיקול דעת נכון ופגעתי בקבוצה של תלמידים שלי (פיזית). למחרת איחרתי לעבודה בגלל הצפה בכביש (גשם וכל זה). איחור של שעתיים וחצי! (כביש אשדוד-גדרה היה חסום חלקית). בסוף יום העבודה מנהל ביה"ס זימן אותי והשעה אותי ליומיים עם אזהרת פיטורין עקב ההתנהגות שלי של יום קודם. (היה יכול להיגמר הרבה יותר גרוע)
בדיעבד הייתי צריך לבקש יומיים חופש להירגע אחרי ההפלה, אך שבתי מיד לעבודה ובמקום יומיים חופש יזומות, קיבלתי יומיים חופש בכפייה, בצורה לא נעימה.
היום שבתי לעבודה. אני מקווה שמהיום אני אצליח לפתוח דף חדש בחיי. דף שכולו טוב.
תודה לכל אלה שעודדו אותי כאן בפורום. אשמח לעדכן עם בשורות טובות בעתיד.
שלכם
אלי
|