30-11-2012, 15:10
|
|
|
חבר מתאריך: 21.11.12
|
|
אתה מתבלבל וטועה...
חייל שנמצא בגימלים בגלל שיש לו 38 חום או דלקת גרון או שהוא סתם הקיא, יהיה לו ממש ממש לא נעים לבוא לבסיס אבל לא יכול להגרם לו נזק בלתי הפיך מזה(יכול להקיא באוטובוס או לקבל סחרחורת בבסיס כתוצאה מהחום אבל לא משהו ממש נוראי)
חייל שמקבל הקלות מקב"ן והן מופרות יכולות לגרום לו נזק נפשי בלתי הפיך, לא סתם רוב הקב"נים הם בדרגת רס"ן-סא"ל, האחריות שמוטלת על קב"ן גבוהה פי כמה מהאחריות שיש על הרופא הרוסי בביקור רופא שמודד לך חום...
לshabi36
מדי פעם אתה רואה איז קצין פלצן בדרגת סג"ם-סגן שחושב שהוא מלך העולם בגלל שהוא סיים השלמה ויכול להגיד לך שהקב"ן מעניין לו תזין, אני לא מאמין שאלוף משנה יעיז להפר הוראות של קב"ן, במקרה שכן, צור קשר עם הקב"ן, הגד לו שזה מצב חירום ותן לו לדבר עם הקצין, במידה ולא עובר, בקש פינוי למיון פסיכיאטרי. מהנקודה הזאת, אף אחד לא יעיז ללכת איתך רחוק כל כך.
אני בעבר קיבלתי פקודה לבוא לבסיס בזמן שהייתי מאושפז בהתאוששות מניתוח, לפי הנחיות רופא אסור היה לי לקום להשתין בלי השגחת אחות, התקשרו אליי הביתה ואיימו על אמא שלי שאם אני לא עונה לפלא אני נפקד, מיותר לציין שהיא התחילה לצעוק עליהם ויותר מזה לא קרה כלום...
|