26-11-2012, 15:00
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.08.05
|
|
אני רוצה להבהיר למה כתבתי את מה שכתבתי (לא בגלל התגובה המתלהמת שלך, שכמובן מתעלמת לחלוטין מהשורה הראשונה בכל אשכול שפתחתי עבור הסיפור הזה, שם מוסבר למה פתחתי שני אשכולות, אלא בגלל שזו תגובה שלא קשורה לנושא הפורום).
פתחת את אותה הודעה מספר פעמים בפורום, קיבלת היענות מאנשים וממדריכים, וקיבלת ייעוץ ממני לגבי אזורים להתאמן בהם בקרקע בסביבות י-ם (למשל אצל איתי גיל בטדי).
אתה בחרת להתעלם מההמלצות ולהמשיך להזמין אנשים פרטיים להתאמן איתך במקום האפשרויות המסודרות שהציעו לך. אני לא מנסה לרמוז חלילה שאתה זומם משהו, אבל בעולם האינטרנטי של היום סימנים כאלה צריכים לעורר סימני שאלה, ועל כן תגובתי.
אגב, ולמה אתה מצפה לקבל תשובות אם דווקא לאנשים שניסו לעזור לך אתה מתייחס ככה?
ואם כבר עברת על האשכולות שלי, הייתי ממליץ לך דווקא ללמוד שאם אנשים לא מגיבים לאשכול שלך זה כנראה בגלל שאין להן מה לומר, ולפרסם את אותה בקשה שוב ושוב לא ייתן תוצאה שונה.
אני דווקא לא כותב כדי להרשים, ולכן אני לא מתרגש בכלל מכך שאנשים לא מגיבים לי, ואני לא מנסה להידחף לסדר יומם של אנשים כאלה. נקודה למחשבה.
נערך לאחרונה ע"י yishain11 בתאריך 26-11-2012 בשעה 15:04.
|