אבל אין יותר מידי סיבה למסיבה, כי שינו לנו את הקרמבו!
"מתכון חדש" הם אומרים לנו..
אני קורא לכולנו לצאת למחאה, ולהחזיר את הקרמבו הישן והטוב של פעם...
כי רק אם נהיה מאוחדים, נוכל להחזיר את הקרמבו הטעים!
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי shai.shai שמתחילה ב "עם ביצת הפתעה זה לא עבד לנו :("
נכון
אבל את יודעת מה? זה כי ויתרנו למקבלי ההחלטות..
הגיע הזמן לקחת את עצמנו בידיים ולהראות לשטראוס שאם הם יתעסקו איתנו - אנחנו נחזיר להם מנה אחת אפיים!
ויוה לה רסיסטנס!
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי shai.shai שמתחילה ב "עזוב, אני עצלנית....
תקרא לי..."
אבל את לא מבינה?
ככה בדיוק הם פועלים, הם עושים שינוי קטן - שינוי שמפריע לכולנו, אך בעצלותינו כי רבה היא אנו מקבלים אותו וממשיכים הלאה.
אחרי שהתרגלנו לשגרה החדשה - שוב נעשה שינוי לרעתינו, אך כרגיל אנו מתרגלים ומקבלים גם אותו לשגרה.
אך עד מתי יימתח הגבול?
אנו הצרכנים בעלי הכח, מספיק שכל אחד מאיתנו יעשה מאמץ קטן, לא מורגש - וכך נחזיר עטרה ליושנה,
גם את הקרמבו האהוב שלנו, וגם את ביצת ההפתעה,
ונוציא את הפסיפלורה מחוץ לחוק!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי marin שמתחילה ב "הקרמבו חזר! כנראה שזה יהיה תמריץ המחאה הקרובה"
מה החליפו בו?
חלק מהמגיבים כאן מאוגנר אצלי מרין,ולכן אני שואל אותך...
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי marin שמתחילה ב "הקרמבו חזר! כנראה שזה יהיה תמריץ המחאה הקרובה"
כשהייתי ילד קטן, אי שם בסביבות שנות ה-80 המוקדמות היה קרמבו בטעם בננה. היום נשארו רק וניל ומוקה. הפכתי את כל באר שבע בנסיון למצוא שרידים לטעם בננה... מי שיודע איפה אפשר למצוא בוודאות, שיגיד לי, אני מוכן לנסוע עד מטולה לקנות.