18-08-2012, 02:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.01.10
|
|
אני אענה לך עניינית, אני מקווה שתכבד את זה.
אתה באמת חושב שנוחי ואילן "הונו" ע"י שרלטנים, שבמקרה הם, איך נקרא לזה, "יהודים", וזה המקור למשבר בשוק ההון?
קצרה היריעה מלהסביר מה הם הבעיות בשוק ההון. אני יכול להביא לך 20 דוגמאות של בעלי שליטה שקיבלו מיליארדים מ"משקיעים", וכל הכסף ירד לטמיון (או יותר נכון, לכיס של מישהו שנמצא בגדר "טמיון"), שמעולם של שמעו על אברהם, ו/או יצחק, ו/או יעקב. נוחי ואילן עושים מה בראש שלהם, וכל נסיון לקשר את ההתנהלות הכושלת שלהם לבין אנשים אחרים זה שקר נלוז.
כותרת שאומרת "הציבור מפסיד מיליונים מהחברות בין נוחי דנקנר לרנטגן", זה פשוט זבל אנטישמי מצחין שמגיע באותיות. אם אני אמצא שאיי די בי תרמו ל S.O.S חיות (שהרי הם תורמים לכל העולם ואחותו), האם נכון יהיה לרשום כותרת "הציבור מפסיד מיליונים מהאכפתיות של נוחי דנקנר לחיות נטושות"?
זה שקר. חד וחלק. הסיבה שהציבור מפסיד היא לא בגלל שום תרומה, לא משנה למה, זה הכל סכומים זניחים, ולא בגלל אף חבר/מכר/שכן/וכו' של מחליט ההחלטות, כי תאמין לי, את מה שהם עושים הם עושים תוך התחשבות ביצור אחד בכל הגלקסיה הזו, וזה הם עצמם.
השורה התחתונה היא ששוק ההון נמצא במצב לא טוב, והנסיון הנלוז להדביק את האשם על רבנים זה אנטישמיות שפלה לשמה, משהו שנייר טואלט "הארץ" מעולם לא בחל בו, והעובדה שאתה מתכחש לקשר בין אותם רבנים לדת, היתה יכולה להיות היתממות, אם לא הייתי יודע מה הן השקפותיך על הדת באופן כללי, והרי אתה מפרסם אותן כאן באתר.
נערך לאחרונה ע"י KenMasters בתאריך 18-08-2012 בשעה 03:06.
|