בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי LifeOverIP שמתחילה ב "מבקש המלצה לתוכנת צריבה פשוטה"
nero,היא חינם ומגיעה דיסק שלה עם כל צורב,אם החנות לא מפרידה את הדיסק מהצורב,ואמור להיות הורדה חינם מהאתר של החברה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 12-07-2012 בשעה 17:46.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "עושה רושם שאינך מבין כלל על..."
סגרו את ההורדה חינם של נרו?
הייתה אופציה להוריד את התוכנה על ידי הזנה של מייל חוקי והיית מקבל את האופציה הבסיסית צריבה של נתונים,מוזיקה ולשכפל cd/dvd. (מה שהבחור רוצה.)
אם בטלו את האופציה לקבל את התוכנה הבסיסית בחינם,הטעות היא שלי.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
אני מסכים איתך שנרו הוסיפה מלא פיצ'רים כבדים ולא הכרחיים בתוכנות החדשות שלה, אבל הן קיימות רק בגרסאות המלאות בשם "Nero 11".
התוכנה הבסיסית והייעודית אך ורק לצריבה, עדיין קיימת גם להורדה / רכישה בנפרד אם כי לא בראש סדר העדיפויות שלהם באתר. שמה הוא: "Nero Burning ROM 11".
היא לא מכילה את כל הזבל של עריכת מדיה, ניהול גיבויים וכו'.
ממליץ על התוכנה הזאת ולדעתי היא הטובה ביותר בסביבת WINDOWS.
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ramboli שמתחילה ב "אני מסכים איתך שנרו הוסיפה..."
ציטוט:
Free
15-Day Trial Version