22-07-2012, 20:28
|
|
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות
|
|
חבר מתאריך: 01.05.03
|
|
יו"ר אגודת העיתונאים בי-ם: "לקיים דיון דחוף בעניין הצבתו של מנחם בן כמגיש 'סדר יום
החלטתו של מנהל קול ישראל, מיקי מירו, לשבץ את מנחם בן כמגיש לצידה קרן נויבך התקבלה בזעם מצד פעילים חברתיים ועובדים ברשות. אלדד יניב, שהשתתף בהפגנה הבוקר מול בניין קול ישראל: "מנסים להרוג את כלב השמירה על הדמוקרטיה". רשות השידור בתגובה: "מצער שאנשים המדברים בשם חופש הביטוי אינם מסוגלים לקבל דעות שונות". בן: "במישורים מסוימים יש לי דעות שמאלניות".
http://www.mako.co.il/special-mako-...0&pId=565984153
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אמור לי מי חברך ואומר לך מי אתה (הציטוט מתוך אותה הכתבה, ההדגשות שלי):
ציטוט:
יו"ר תנועת "ארץ חדשה", אלדד יניב, הבמאי רני בלייר, העיתונאי מיקי רוזנטל ומזכ"ל "שלום עכשיו", יריב אופנהיימר, הם רק חלק ממי שהמתינו לו בכניסה עם שלטים והפגינו נגד ניסיון הפגיעה לדבריהם ב"כלב השמירה של הדמוקרטיה.
|
זה קצת מצחיק שהאנשים האלה בעד ריבוי דעות כל עוד שהדעות האלה דומות לדעות שלהם, ברגע שמנסים לתת למישהו עם דעות שונות לדבר אז הם נעמדים על הרגליים האחוריות ומנסים להשתיק אותו. למנחם בן יש דעות חשוכות בקשר לנושאים מסוימים, אבל זה לא אומר שצריך למנוע ממנו להביע את דעתו.