אני לא מאמין שאני כותב את זה... אייפון 5 דומה ל...!!!
זהירות - ספויילר!
אומנם טכנולוגית האייפון הוא מוצר כושל ליד המתחרים,אבל החומרים שלו יותר טובים משל הגלקסי 3.
מצד שני כבר פירסמו כאן ב 20+ ההשוואה של מוצרי אפל לאבן שהייתה נכונה.
אני מקווה שהערבים לא ראו את זה, כי אחרת הם יחליפו את האבנים המסורתיות באייפון 5, כאשר הם רוצים לזרוק אבנים על חיילים או שוטרים.
עריכה: הכותרת ותוכן תוקנו לבקשתו של האחד והיחיד שיפ.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 26-09-2012 בשעה 18:49.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "לעזאזל, למה לספיילר? זה אמור..."
אני עדיין אוהב אותך שיפ.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Cabin fever שמתחילה ב "[YOUTUBE]GxRwEtIOumE[/YOUTUBE]"
נוקיה זה ידוע. אפשר גם להעביר עליהן טנק, ולא יקרה למכשירים האלה כלום.
נוקיה דומה שהיה לי נפל פעם מ 3-4 מטר על בטון יצוק קשה בטעות ולא הייתה שריטה עליו.
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 26-09-2012 בשעה 18:58.