לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-07-2012, 00:15
  גיל חזקיה גיל חזקיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.04.08
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Taurus84 שמתחילה ב "תוכל להצביע על שוני כזה או..."

-השוני הבולט ביותר הוא כנף כתפית לעומת כנף ע"ג תושבת כפי שיש בזיק.
קיימת גירסא בעלת כנף כתפית שהיא ה Watchkeeper הבריטי,אך זו אינה בשירות בישראל.

-קצוות הכנף הן ישרות בעוד שעל הזיק הן מעוקלות כלפי מטה.

-חסר גימבל תצפית.

רא"ל רפאל איתן במברק אל שר ההגנה הדרום אפריקני מגנוס מאלאן מיד לאחר תקיפת הכור בעיראק.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-07-2012, 00:27
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון מנהל יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי גיל חזקיה שמתחילה ב "-השוני הבולט ביותר הוא כנף..."

!
אתה מצביע על דקויות שבאלביט מתכננים פר לקוח ובהתאם להוראות של אפ"י

חסר גימבל? וואלה?!
מזל שלא ציינת שהמנוע הוא מתוצרת איראנית מקומית ולא מתוצרת "טיסני עין-חרוד איחוד"
למרבה הצער, רפאל ואירונאוטיקס רכשו את קונטרופ ולכן האווירון סופק בלי גימבל מתאים.
המדענים של משמרות המהפיכה כבר עומלים על פתרונות!

גובה וקצות כנף?
בטח שכחת את הגרסה הטורקית של ההרמס 450: TAI Anka
לגמרי במקרה לאווירון הזה יש כנפיים כתפיות וקצות כנף ישרות.

חייב להצביע על הבדלים?
כני הנסע הקדמיים קמורים (כמו של MQ9 ריפר) ולא ישרים
הם גם לא מתקפלים כמו באנקה

נערך לאחרונה ע"י יוסיפון בתאריך 04-07-2012 בשעה 00:29.
ישן 04-07-2012, 10:05
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון מנהל יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי טל ענבר שמתחילה ב "תמונה משנת 2011"

תמונה מלאה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה נוספת
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אשכול בפורום

וההודעה המקורית לעיתונות:

Iran builds reconnaissance multipurpose UAV

Service: Science
1390/08/27
11-18-2011
16:10:30
News Code :9008-17873

ISNA - Tehran Service: Science

TEHRAN (ISNA)-Iranian scholars have built an Unmanned Aerial Vehicle (UAV) which can be used in different reconnaissance, imaging, military and non-military observation missions.

The Managing Director of the company built the vehicle Ehsan Rahmanian said, “The drone enjoys a high potentiality and can carry out various military and non-military missions including patrolling, reconnaissance and monitoring woods and pastures.”

“The drone is named “Shir Dal”. It is taken from a mythological creature in Persepolis with the body of a lion, head of an eagle and the ears of a horse,” Rahmanian told ISNA.

Saying the drone weighs 30 kg, he added, “It is completely unique and is build locally .We have built two of the kinds so far and for the time being we are in the stage of autopilot installing systems and the flight tests."

He said, "The drone is able to carry different imaging and information systems specified for the UAVs."

He added, “We are able to produce the vehicle in a vast number. We are willing to build them in larger sizes and in this regard we are signing contracts with different military and non-military centers.”

“The final cost for Shir Dal multipurpose UAVs would be about $ 50 thousands,” he continued.

Iran unveiled its first domestically-manufactured UAV named Karrar in on August 22, 2010.

The country also opened the production line of two domestically-built UAVs with bombing and reconnaissance capabilities on the same occasion.

Iran also successfully tested a home-made radar-evading UAV in June 2009
.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:29

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר