01-07-2012, 12:07
|
|
|
חבר מתאריך: 30.03.09
|
|
שלום. וסליחה מראש אם התגובה שלי לא ראויה.
אני לא מרבה לכתוב בפורום, אני יותר מרבה לקרוא.
כנראה בגלל שרוב הכותבים פה יותר מסכלים ויותר מנוסים, רוב הפעמים אין לי משהו חכם להוסיף.
אבל כשאני רואה תמונות כאלו, הפיוזים נשרפים.
1. איך "המערכת" הגיע למצב,שפעיל\מחבל מגיע לעמדה של איום על חייל\שוטר וזה נחשב בסדר כי החייל\שוטר כביכול צריך להפגין איפוק?? (מאיפו הגיע התובנה הזאת?),(אולי זה נורמלי לצעוק אל אנשים מטווח 0, אם הידיים מאחורי שדה הראיה, אולי זה לא מאיים?) .
בלי קשר יש חיפוי או אין, במצב הזה לנגוח לשוטר בפנים זה הדבר הכי מתבקש(מבחינת מפגין,פעיל,מחבל.(גם אם יש טנק מאחור, לשוטר ישבר העף).
2. האם דעתנו והנורמות שלנו הושחתו עד כדי כך שאנו בוחרים מראש בפסיביות ובהפגנת חולשה??-
כן. אני באמת חושב שכשאויבנו מבטים בתמונות כאלו הם רואים אויב (אותנו) חלש, שמפחד להגיב?? הרי זה אחד הסיבות שמגרות צעירים פלסטינים תחילה לזרוק אבן, ואחר כך גם לנסות ולדקור ומשם השמים הם הגבול....
הריי כבן אדם, אם פעם אחת הצלחתי למה שבפעם הבא לא אצליח במשהו יותר "טוב"??( זה טבע האדם-תמיד לרצות יותר).
3.האם ישנם תמונות מהסוג הזה מקום המדינה ועד 1980?? מה השתנה באשורים האחרונים?? למה היום לדחוף חייל זה בסדר? למה היום לעשות צחוק מחייל זה מבחנתנו בסדר(יש לי חברים בחו"ל שאתם יוצא לי לדבר אל הנושאים הללו, אף פעם אף אחד לא הבין למה חייל\שוטר דוקא בישראל, בכלל מגיע למצב של כזאת כרבה לסכנה. (כן זאת סכנה).... (כאשר יש לו ברירה לא...).
4. אני עשתי חיפוס קצר ברשת לדברים דומים מחו"ל, - לא מצאתי. אשמח אם משהו יוכל להציג מכרים דומים מצ'צניה,יוגוסלביה,אירק,אפגניסטן,....(חייל שמאוים בצורה כזאת ע"י אזרח אוין).
5. האם יש משהוא שחושב שאנו יורים לעצמנו כדור ברגל, ורק מדרדרים את ההפגנות הללו להיות יותר אלימות ויותר קשות??
הריי יתכן ואנו תועים והדרך האגרסיבית היא הנכונה??
(כל אחד תועה לפעמים! יתכן והתגובה הזאת היא תעות אחת גדולה, אז המנהלים ימחקו) ......