will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי shai.shai שמתחילה ב "תן לי לנחש, אתה בלי עדשות אז..."
אני עם עדשות,אבל אחרי שאת רושמת לא לחפש בגוגל זה מצווה לחפש בגוגל.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי נור השמן שמתחילה ב "אני ילדה יפה וחכמה אז אני..."
אז למה את מבדילה נשים ילדה יפה וחכמה ועוד אישה כזו יפה? קישור
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי נור השמן שמתחילה ב "היא כנראה עייפה אותי מסיבה..."
עם עיניים כאלה איך היא עייפה אותך? כל אחד והאופי שלו לא משנה.
זה מעלה שאלה אחרת,כיצד אתה עם גישה לכל כך הרבה נשים יפות ואתה מוצא את עצמך עם נשים עם בעיות בעיקר?
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "עם עיניים כאלה איך היא עייפה..."
אני לא זוכר שהיא צדה לי את העין בתור איזושהי דמות יפה במיוחד..
אבל קשה להבחין כשהן על מדים.
למה יש לי בעיות עם נשים?
אין לי בעיות עם נשים.
אני נמשך לבחורות שהן לא מיינסטרים. אבל זה בגלל שאני בעצמי לא מיינסטרים.
קווין פטריק סמית' (באנגלית: Kevin Patrick Smith; נולד ב-2 באוגוסט 1970) הוא שחקן, תסריטאי, במאי קולנוע וכותב ספרי קומיקס אמריקאי. סרטיו מפורסמים בזכות דיאלוגים וראיית עולם ייחודיים, למרות שלעתים נמתחת ביקורת על ההומור הגס והחובבניות הטכנית של הסרטים.
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "וסתם כאנקדוטה- זה גם שמו של..."
לא ידעתי. אהבתי את הדמות הזו. הוא היה יכול להיות שחקן קולנוע ממש טוב - הייתה לו נוכחות מרשימה מאוד בסצינות שהוא השתתף בהן. נכנסתי עכשיו לIMDB כי פתאום חשבתי על זה שלא נתקלתי בו בשום תוכנית אחרת ועניין אותי לראות על מה הוא עובד ולגמרי הופתעתי לגלות שהוא נפטר בסין בשנת 2002 (בגיל 38) אחרי נפילה שגרמה לו פציעת ראש חמורה.
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "וסתם כאנקדוטה- זה גם שמו של..."
איזה נוסטולגיה הזכרת לי על הבוקר
זינה הייתה אחת הסדרות שמאוד מאוד אהבתי וציפיתי לכול פרק שלה
וממנה הבנתי שיש דבר בעולם שנקרא לסביות (כן הייתי תמים בזמנו XD)