03-06-2012, 11:53
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
אין כאן שום הבדל מתופעות דומות של מוצרי בידור, או בכלל מוצרים
וככל שקהל היעד גר במקום יותר "פריפריאלי" כך יותר "קל" לגבות ממנו סכומי עתק. גם אני הלכתי להופעות, במקרים מסויימים, של פרפורמרים שלא ממש דיברו אלי, או לחילופין היו כבר הרבה מעבר לפסגה. הייתי בהופעות שבהן מלבד 3 שירים, כל השאר לא נגעו לי... ככל הנראה זו הייתה "שנת יובש", בניגוד לשנה זו שבה ההופעה של מדונה לא הייתה קורצת לי גם במחיר של 100 ש"ח לכרטיס+הופעה באמפי ברישון.
מה לעשות אבל למרות שבאומנות המבצע אמור להשפט לפי איכות הביצוע העכשווית, רובינו לא מסוגלית להנות ממוצרי אומנות בהתאם לאיכות הביצוע, אלא חייבים גם את פקטור "מי המבצע". ישנם כמה וכמה הרכבים שעדיין פעילים, און-אוף כולל חלק נכבד מהחברים המקוריים, אבל להקות קאבר שלהם נותנות שואו טוב יותר מזה של הקשישים. ובכ"ז... להופעה של הקשישים אלך, ואשלם, ולשזו של הקאבר כנראה לא. ובדרך, באוזניות, נשמע כמובן ביצועים עתיקים של הלהקה המקורית.
אשריך אם אתה מסוגל באמת להתנתק מכל עניין המותגים, ההילה וההיסטוריה ולהינות ממוסיקה בהתאם לאיכות הביצוע בלבד.
* יש לציין שמוסיקת פופ סטייל מדונה לא מעניינת אותי ולא הייתי הולך להופעה שלה לא ב 1985, לא ב 1955 ולא היום.
|