02-05-2005, 12:13
|
|
|
חבר מתאריך: 03.04.05
|
|
כולם תיכנסו תקראו ותפסיקו לריב !!!
דבר ראשון, כבנאדם שמבין בזה ובהרבה דברים זה לא כל כך פשוט מה יותר טוב, מהירות הסריקה, הזיכרון הם לא ממש חשובים, אחרי הכל המחשב לא מת מזה..! פשוט יותר זמן..
בכל מקרה ה Database של Kaspersky הוא הכי גדול בעולם והוא מוצא כמעט כל וירוס אפשרי.. ועל זה אין פה ויכוח פשוט.. הקטע הוא שיש וירוסים שלא יכנסו לי למחשב כי הם לא ממש מוכרים אבל Kaspersky מוצא אותם.. והוירוסים שמוכרים ונכנסים גם NOD32 מוצא אותם..
עכשיו לדוגמא יש לי קובץ טרוייאני, ולמעשה זה אמיתי.. ואני סורק אותו עם Kaspersky והוא נמצא, ואני סורק אותו עם NOD32 והוא לא נמצא.. וסרקתי אותו עם כל תוכנה אחרת McAfee, Norton, BitDefender וכו'..
עכשיו מה שעובד פה על כל התוכנות האלה זה עריכת ה Hex שלמעשה גם על Kaspersky זה עבד, אבל האפשרות שמצילה את התוכנה הזאת היא: 'Send File for Anlaysis' שאיתה שלחתי את הקובץ למעבדות שלהם עם ניתחו אותו מצאו אותו כסוס טרוייאני והכניסו את השם שלו ל Database...
הקובץ הזה לפי דעתי חייב להימצא לכל התוכנות האלה כי הוא סוס טרוייאני שמבטל את שיחזור המערכת ונותן אפשרות מלאה על המחשב, גניבת סיסמאות וכו'..
וזה ממש לא הוגן שלא עלו עליו עדיין..
בגלל זה Kaspersky מובילה כאן..
לסיום, אחרי הכל אנחנו לא צריכים יותר מדי.. יש לנו מה שמפסיק לנו ואני, שמשתמש ב Kapsersky שנתיים לא יודע מזה וירוס ולא נכנס לי וירוס אחד למחשב..
וגם זאת לגבי NOD32 ו BitDefender...
שלושת התוכנות האלה שמובילות בעולם מספיקות לכל אחד ואחד מאיתנו...