13-05-2012, 21:20
|
|
|
חבר מתאריך: 01.05.11
|
|
נקודת מבט נוספת על 2012
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "סוף העולם? לא לפי לוח שנה קדום של בני המאיה"
ובכן, לשבט המאיה אין שום מונופול על שנת 2012 (ואני לא מתכוון לסוף העולם). לפני כשנתיים אני מצאתי מקור תנכ"י שמצביעה על השנה הזאת בדיוק.
דנייאל פרק יב, יא
ציטוט:
וּמֵעֵת הוּסַר הַתָּמִיד, וְלָתֵת שִׁקּוּץ שֹׁמֵם--יָמִים, אֶלֶף מָאתַיִם וְתִשְׁעִים. יב אַשְׁרֵי הַמְחַכֶּה, וְיַגִּיעַ: לְיָמִים--אֶלֶף, שְׁלֹשׁ מֵאוֹת שְׁלֹשִׁים וַחֲמִשָּׁה. יג וְאַתָּה, לֵךְ לַקֵּץ; וְתָנוּחַ וְתַעֲמֹד לְגֹרָלְךָ, לְקֵץ הַיָּמִין.
|
הפסוק מדבר על המתחם של הר הבית אך ללא בית המקדש ובמקומו נמצא קומפלקס מסוים של עבודה זרה שנקרא שקוץ שומם. המבנה הזה אמור להתקיים במקום במשך יותר מאלף שנה (יום=שנה). במבט לאחור, אפשר לומר בודאות שמדובר במסגד אל-אקצא.
מתוך וויקי
ציטוט:
מסגד אל-אקצא נבנה תחילה מעץ, בתאריך לא ידוע. על פי מסורות אחדות, הוא הוקם במצוותו של הח'ליף עמר עצמו. בכל מקרה ידוע כי המסגד כבר עמד על תילו בשנת 679, כיוון שבן התקופה, הנזיר ארקולפוס, מעיד שראה את המבנה:
|
אני מניח שמסגד נבנה שנתיים לפני 679. כלומר ב677 משום ש - יָמִים, אֶלֶף מָאתַיִם וְתִשְׁעִים.
1967=1290 + 677
ב1967 התרחשה מלחמת ששת הימים - סוף שלטון של האסלם (אשר הקים את השקוץ שומם) על ארץ הקודש.
ועכשיו,
אַשְׁרֵי הַמְחַכֶּה, וְיַגִּיעַ: לְיָמִים--אֶלֶף, שְׁלֹשׁ מֵאוֹת שְׁלֹשִׁים וַחֲמִשָּׁה
2012=677 + 1335
על פי הבנת הנקרא: אַשְׁרֵי הַמְחַכֶּה, וְיַגִּיעַ - הארועה שאמור להתרחש ב2012 אמור להיות טוב לעם ישראל.
נערך לאחרונה ע"י auto de fe בתאריך 13-05-2012 בשעה 21:23.
|