לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-05-2012, 00:23
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
טוב זה סוג של "ריאל פוליטיק" פרימיטיבי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב ""לא תאמינו", איזה אנשים תומכים(גם כספית) בזרים השחורים בישראל.."

מצד החלק היותר מפגר של קיצוני העולם כיום. הלוואי ויכולתי להגיד על הארגונים המקדמים את פלישת האפריקאים לישראל שהם "בסדר פרט לזה שמקבלים כמה תרומות מאיזה אונטרמענטשן שלרוב לפי איך שהם נראים לא היו מגוייסים ל SS אפילו במחזור אפריל 1945...

כשאני נתקל ברוע המנומס והחלקלק של שונאי ישראל שאינם "גלוחי ראש", אני די מתגעגע לימים שבהם חברי "אחוות אריות" היו אוייבינו העיקריים. אמנם יש להם כוח הזרוע להכות, להתעלל או להעלות האש בית כנסת פה ושם (לשבור מצבות וכו' וכו') אבל באופן כללי, למרות ההולוגרמה והצל הענק שהם מטילים בעזרת האינטרנט, מדובר על סוג של רפש חסר משמעות שמזכיר מאוד את הבורים של דרא"פ - עניים, טיפשים ושבויים בחלומות דביליים להחריד. ישנם כמה סרטי תעודה טובים מאוד על "ימי האפרטהייד האחרונים" שם רואים כמה עלובים האנשים הללו וכמה הם חסרי משמעות ללא השענות על יישות פוליטית ממשית.

Srormfront ועוד כמה אתרים כאלה הם מקומות מאוד טובים (ליהודי) להתרגז מהם (מאוד). מן הצד השני קצת רענון מנטלי של קרב מגע וכו' והם פתאום חוזרים להיות מה שהם: רפש שלא מהווה יותר בעיה מאשר כל אספסוף דר רחוב בשכונות גרועות. אפסים שמדמיינים שסיפורי טולקין נכתבו עליהם ואשר חיים בבועה של מיעוט הולך ונכחד.

הרוע המסוכן האמיתי נמצא הרחק בצד השני... לא אצל גלוחי הראש אלא נהפוך הוא: אצל מגודלי השיער.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-05-2012, 00:44

אני כבר כמה שנים לא קורא שם
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב ""להתעלל או להעלות האש בית..."

לא סטורמפרונט ולא את האתר השני הנפוץ (ג'וווטש?). "בזמנו" הם היו הנמסיס העיקרי שלי, כיהודי. מה שכן לא יכולתי שלא להתרשם שמעבר לרעש והצלצולים שהם עושים (וכמובן שאף ילדה יהודיה במנצסטר לא אוהבת ששופכים עליה זבל פרות כשהיא בדרך לביה"כ בשבת...) מדובר על סוג של פסולת שנמצאת די נמוך במדרג הסיכונים בראיה כוללת.

אגב: שנים לא מעטות אני ניהלתי כל מיני חשבונות, או "ניקים" מפוברקים בשלל מדיות באינטרנט שכל מטרתם הייתה להכפיש (באופן מאוד מורכב, לא טוקבקיסטי) את הקבוצות שחשבתי שיש תועלת להכפישן. זו לא טקטיקה נדירה, גם אם רוב האנשים אינם מסוגלים להתמקד בכך ומעדיפים את העימות הוולגרי. מבחינתי לו היה לי כסף, והיה ניתן לתרום לאיזה ארגון שבפועל מנהל פעילות המערערת אי אילו סטרוקטורות פוליטיות שאיני חפץ בייקרן - הייתי עושה זאת.

מבחינתם של האנשים הללו אתה "הזיוניסט" - עושה "להם" בדיוק את זה כבר עשורים רבים ולכן "הם" מחזירים לך. דבילי, ילדותי אבל.... מה אתה יכול לצפות מרפש כזה? כל מיני מעריצים של גלוחים ופחוסי גולגולת במוסקבה שמתנפלים בחבורה על איזה קווקזי מבוגר שחוזר מקניות ובועטים בו. אם כבר נכנסים לעולם שלהם - של טוהר גזע וכו' - אז הדוגמא הטובה ביותר לכך שהגזע הלבן הוא ההיפך ממה שהם מאמינים בו...
ישן 17-05-2012, 08:55

אתה אמור להיות המתוחכם, לא האתר...
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "[QUOTE]אגב: שנים לא מעטות אני..."

האתר/קוראיו רצוי שיהיו "טיפשים"...

אתה יוצר חשבון/יוזר/דמות. מנפח אותה בפעילות ברמה סבירה. עושה עבודת רקע סבירה (שעה) על ניואנסים נקודתיים שמאפיינים את הרקע של הדמות שיצרת (ביטויים, מטבעות לשון או אפילו שגיאות הגיה שיתגלגלו משפפת האם שלו לאנגלית גם אם הוא שולט בה טוב). יוצר מעט תוכן עצמאי והמון תגובות. נשמע הכי "פטריוטי ונורמאלי" בעולם. אתה תורכי ששולט באנגלית מעולה, מכיר את תורכיה, מוסלמי מתון, לאומן גדול. אוהד של בארסה אם יש משחק נגד ריאל... לא חסיד של הרוסים, מאוד אוהב קליפים של סקי... מדבר בגעדוע על חופשות סקי כילד באולודה ליד בורסה.

אתה תורכי מושלם. ואז... אתה מגיד ב"לייק" ענק לסרטון שמראה רשויות בסין צדות באכזריות כלבי רחוב. אומר ש"הפסולת הזו אללה לא התכוון שתפיץ מחלות ברחובותינו". אחרי שבועיים אתה מגיב במקום אחר, סרטון של איזה מצעד גאווה מאיזה חור בעולם, ומצהיר שהומוסקסואליות היא פשע נגד האנושות וכפירה באל ואתה בטוח שכל ההומואים נשרפים באש הגהינום.

כל מי שיחפס עליך בפרופיל (והם תמיד מחפשים לפי כמות הנאצות) ידע עליך שאתה:

מוסלמי
פטריוט תורכי
מתעלל בבע"ח
הומופוב
שונא נשים.

מש"ל.

(* לא עשיתי את זה נגד תורכים (עוד היינו "חברים" אז) אבל בעקרון זו השיטה, באלף שינויי גרסא. זה עובד יופי.)
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:55

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר